COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ο Νότης Μαριάς στη Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της περιοδείας του Νότη Μαριά στη Θεσσαλονίκη. Ο  υποψήφιος Ευρωβουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Καθηγητής Θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης Νότης Μαριάς χθες το πρωί παρευρέθηκε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν οι παραγωγοί - πωλητές λαϊκών αγορών έξω από το από το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης και απηύθυνε χαιρετισμό.
Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και τον Ταμία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης με τους οποίους συζήτησε πρωτοβουλίες που μπορούν να αναληφθούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο για τη μείωση της ανεργίας στην περιοχή η οποία ξεπερνάει το 32%. 

Μετά ο Νότης Μαριάς συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών με τον οποίον συζήτησε τρόπους για την προστασία των δανειοληπτών οι οποίοι δέχονται συνεχείς διώξεις από τις τράπεζες και τις εισπρακτικές εταιρίες.
Στη συνέχεια ο Νότης Μαριάς συναντήθηκε με μέλη της διοίκησης του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και συζήτησαν θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της πόλης. Το απόγευμα ο Νότης Μαριάς συναντήθηκε στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων με μέλη, στελέχη και πολιτευτές του κινήματος και στη συνέχεια επικεφαλής πολυμελούς κλιμακίου φίλων και μελών των ΑΝΕΛ πήγε στο Κορδελιό και στον Εύοσμο στη Δυτική Θεσσαλονίκη, διένειμε εκλογικό υλικό, επισκέφτηκε τους εμπορικούς δρόμους της περιοχής και συνομίλησε με πολίτες. 
Ο Νότης Μαριάς σήμερα το βράδυ μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας του στην Κοζάνη θα επισκεφτεί το δήμο Καλαμαριάς ενώ την Τετάρτη 7/5 με κλιμάκιο μελών και φίλων των ΑΝΕΛ θα επισκεφτεί το εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, το δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και το βράδυ θα συμμετάσχει στην προεκλογική συγκέντρωση που διοργανώνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στη Θεσσαλονίκη με κύριο ομιλητή τον Πάνο Καμμένο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.