COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Δήλωση του Δημήτρη Οικονομάκου, υποψήφιου δημάρχου Καλαμάτας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, για το αποτέλεσμα των εκλογών

Χαιρετίζουμε θερμά και ευχαριστούμε τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τους νέους και τις νέες που στήριξαν τους συνδυασμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης στις τοπικές εκλογές αντιπαλεύοντας κάθε είδους πιέσεις και εκβιασμούς, τα ψεύτικα διλήμματα. Χαιρετίζουμε και ευχαριστούμε ιδιαίτερα αυτούς που έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά. Εκτιμούμε το αποτέλεσμα ως θετικό στο δήμο της Καλαμάτας και ιδιαίτερα στην περιφέρεια, όπου οι ψήφοι και το ποσοστό που συγκέντρωσε η Λαϊκή Συσπείρωση σχεδόν διπλασιάστηκαν σε σχέση με τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές του 2012. Το γεγονός αυτό μας γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Δεσμευόμαστε ότι με τη δύναμη που μας έδωσε ο λαός της πόλης, θα παρέμβουμε αποφασιστικά, διεκδικώντας όλα αυτά που μπαίνανε και στο πρόγραμμα που παρουσιάσαμε προεκλογικά. Θα παρέμβουμε αποφασιστικά μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο, για να δυναμώσουμε την πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση, να βάλουμε εμπόδια και φρένο σε κάθε αντιλαϊκή απόφαση και μέτρο που θα προσπαθήσει να πάρει η δημοτική αρχή.
Καλούμε τους εργάτες και τις εργάτριες της πόλης, τους μικρομεσαίους αγρότες και επαγγελματίες, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες ανεξάρτητα με το τι ψήφισαν στις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές, να δώσουν δύναμη στο ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, γιατί θα δυναμώσουν τη δική τους φωνή. Να θυμιθούν ότι μόνο το ΚΚΕ πήγε κόντρα στο ρεύμα και τους προειδοποίησε για το τι μέλλει γενέσθαι για τους λαούς, από την ίδρυση της ΕΕ. Να πάνε κόντρα στα εκβιαστικά διλήμματα, που θα ενταθούν και τις επόμενες μέρες και να ψηφίσουν το ΚΚΕ, για να πολλαπλασιαστεί η λαϊκή δύναμη, να οργανωθεί από καλύτερες θέσεις η αντίσταση στην αντιλαϊκή πολιτική, στην ευρωπαϊκή λυκοσυμμαχία, να δυναμώσει το διεκδικητικό κίνημα και η εργατική, λαϊκή αντιπολίτευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.