COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΦΘΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Είναι κυρίαρχη η διαπίστωση όλων των Ελλήνων, πως αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν είναι η πάλαι ποτέ ΕΟΚ των κρατών – Εθνών. Δεν είναι η ΕΕ των ισότιμων εταίρων, αλλά είναι ένας τραπεζικός – κερδοσκοπικός συνασπισμός, ο οποίος έχει κυρίαρχη ηγεμονική δύναμη τη Γερμανία και τα άλλα κράτη, άλλα λιγότερο και άλλα περισσότερο μεταφέρουν το νερό στις δεξαμενές πλούτου της Γερμανίας. Είναι επίσης, πανθομολογούμενο πως όλες οι κυβερνήσεις, κατά τα χρόνια της μεταπολίτευσης, υποθετικά εκδημοκράτισαν την πατρίδα μας από την επτάχρονη διακυβέρνηση των Συνταγματαρχών. Όμως, κυρίως οι Μνημονιακές κυβερνήσεις των Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά, ήταν υπέρ το δέον υποτακτικές στις εκβιαστικές ορέξεις της Μέρκελ. Αυτή δε, η σημερινή δικομματική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, είναι απόλυτα υποταγμένη στις επιταγές-εντολές του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της ΕΕ. 

Έτσι, την Κυριακή 25 Μαΐου 2014, έχει ο λαός μας τη δική του ευκαιρία. Η προσεχής Κυριακή, είναι η ώρα της φωνής του κυρίαρχου λαού μας. Ενός λαού, που η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ του αφαίρεσαν τη δυνατότητα να ζει με αξιοπρέπεια και περηφάνια. Καλείται λοιπόν, αυτός ο λαός να προσέλθει να ψηφίσει, στέλνοντας τους εκλεκτούς του στο ευρωκοινοβούλιο. Θα πρέπει να επιδείξει υπευθυνότητα και ωριμότητα, αφήνοντας κατά μέρος τις όποιες δικαιολογημένες μεμψιμοιρίες του, και να προσέλθει να καταψηφίσει αυτούς που είναι υπεύθυνοι της φτωχοποίησής του και του κατακερματισμού των δομών του Έθνους του. Οι ώρες που περνάει σήμερα η Ελλάδα μας είναι πολύ δύσκολες. Γι΄ αυτό δεν πρέπει να απέχει!
Ωστόσο, θα πρέπει να θυμάται τα παρακάτω, προκειμένου να αυξήσει την οργή της ψήφου του: Σύμφωνα με το Σύνταγμα, ο κάθε Έλληνας πολίτης έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι. Τα κόμματα εξουσίας όμως, που κυβέρνησαν μετά την μεταπολίτευση ετούτο εδώ τον τόπο (ΝΔ+ΠΑΣΟΚ), καταστρατήγησαν αυτό το τόσο ουσιώδες άρθρο του Συντάγματος για τη σωστή λειτουργία της Δημοκρατίας. Κατάφεραν να χειραγωγούν το λαό μέσω δικών τους πολιτικών κομματικοποιημένων προσώπων, όπως τις φοιτητικές παρατάξεις, τις ηγεσίες της Δικαιοσύνης, της Αστυνομίας, του Στρατού, της Αεροπορίας, του Ναυτικού, των ΜΜΕ, της τοπικής αυτοδιοίκησης, τις γενικές συνελεύσεις πανεπιστημίων, τμημάτων επιστημονικών εταιρειών, των ανεξάρτητων αρχών, των συνδικαλιστικών σωματείων και ομοσπονδιών και γενικά όλες μα όλες τις μορφές συλλογικότητας. Απώτερος σκοπός τους, το κομματικό και ατομικό τους συμφέρον εις βάρος του συνόλου του Ελληνικού Λαού και της άμοιρης πατρίδας. 
Έτσι, η εκάστοτε κυβέρνηση επέβαλε δεκάδες-εκατοντάδες κομματικούς εγκάθετους στον κρατικό μηχανισμό και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και τοιουτοτρόπως αυτά τα κόμματα κατάφεραν να συγκροτούν τον δικό τους πελατειακό «στρατό», τα λεγόμενα κομματικά στελέχη, οι οποίοι είναι δεν είναι το 5% του συνόλου του Ελληνικού λαού, αλλά μπορούν οργανωμένα να προπαγανδίζουν και να ευνουχίζουν την συντριπτική του πλειοψηφία. Οι δε φεουδάρχες των κομμάτων είναι αυτοί που φτιάχνουν τη λίστα των υποψηφίων, την οποία θα εγκρίνει ο αρχηγός του εκάστοτε κόμματος, με προσθαφαιρέσεις φυσικά και ακολούθως θα καλέσουν τους Έλληνες πολίτες να ψηφίσουν τους βουλευτές της «αρεσκείας» τους. 
Επίσης, για να γίνει περισσότερο αντιληπτό με τι «ζήλο» καταστρατήγησαν το Σύνταγμα, φρόντισαν και ψήφισαν εκλογικό νόμο που αναφέρει πως σύμφωνα με το εκλογικό σύστημα, για να εισέλθει ένας συνδυασμός ή ένας μεμονωμένος υποψήφιος στη Βουλή, πρέπει να έχει συγκεντρώσει τουλάχιστον 3% των εγκύρων ψήφων πανελλαδικά. Αν για παράδειγμα δώσουν οκτώ εκατομμύρια πολίτες έγκυρη ψήφο, θα πρέπει το κόμμα ή ο μεμονωμένος υποψήφιος να λάβει τουλάχιστον 240 χιλ. ψήφους, προκειμένου να συμμετέχει στην κατανομή των εδρών. Με αυτές τις μεθόδους όμως, «σφράγισαν» την είσοδο στο κοινοβούλιο των «ανεπιθύμητων» ανεξάρτητων βουλευτών, αλλά ταυτόχρονα άξιων, ικανών, τίμιων και κυρίως ηθικά και κοινωνικά καταξιωμένων στο περιβάλλον τους. 
Επομένως, γίνεται σαφές ότι ο Ελληνικός Λαός δεν ψηφίζει τους καταλληλότερους, αλλά εξαναγκάζεται από το ίδιο το πολιτικό σύστημα να έχει επιλογή εκλογής βουλευτού ή ακόμη και εκλογή Περιφερειάρχη, Δημάρχου, περιφερειακών συμβούλων, δημοτικών συμβούλων, από την κλειστή «κάστα» των κατ΄ επάγγελμα πολιτικών αυτού του σάπιου πολιτικού συστήματος. 
Αυτό, λοιπόν, είναι καθομολογημένο, βεβαιωμένο και αποδεδειγμένο. Αυτοί οι «εκλεκτοί» του συστήματος που διαχρονικά μας κυβερνούν, μετέτρεψαν το λειτούργημα του βουλευτή στο πλέον ερμητικά κλειστό και πιο κερδοφόρο επάγγελμα και έφεραν την πατρίδα μας στην ηθική, πολιτισμική, πολιτική και οικονομική χρεοκοπία. 
Από τα παραπάνω αντιλαμβανόμαστε, πως όταν το πολιτικό σύστημα θέλει, τότε θέτει τέλειες δικλείδες ασφαλείας προκειμένου να αποτρέψει κάποιον παρείσακτο που θα θελήσει να εισχωρήσει στο «κλειστό» επικερδές βουλευτικό επάγγελμα, ενώ δεν θέλει και δεν θέλησε ποτέ να βρει τρόπο να τιθασεύσει τις παθογένειες της Ελληνικής κοινωνίας, όπως η φοροδιαφυγή, το παραεμπόριο, η φοροκλοπή, η γραφειοκρατία και τόσες άλλες.
Οι απαιτήσεις της τρόικας για απελευθέρωση όλων των κλειστών επαγγελμάτων, ήταν συνεχείς προς τις κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου  και Σαμαρά. Ωστόσο, δε νομίζει και δεν οφείλει η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, να φροντίσει πρώτα να απελευθερώσει το δικό της ερμητικά κλειστό επάγγελμα του βουλευτή και να το ξανακάνει λειτούργημα για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο; Έχουν λοιπόν, αυτά τα δύο κόμματα το δικαίωμα της διεκδίκησης της ψήφου μας, από τη στιγμή που ο Ελληνικός Λαός, τους έχει ήδη καταδικάσει σε χαμηλές πτήσεις; Νομιμοποιούνται αυτοί οι αμετανόητοι πολιτικοί απατεώνες να ζητούν την επανεκλογή των «πειθήνιων οργάνων τους», προκειμένου να μας εκπροσωπήσουν στην ΕΕ; Δικαιούνται να ομιλούν, αυτοί που εξυπηρετούν τα ξένα συμφέροντα της Νέας Τάξεως Πραγμάτων και της αγοράς των τοκογλύφων, των  γυπών των αγορών, όπως παγκοσμίως αποκαλούνται, εις βάρος της πατρίδας μας; Πρέπει να υποκύψουμε στις κινδυνολογίες τους και τα τρομοκρατικά τους διλλήματα; 
Συνεπώς, στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου 2014 ο Ελληνικός λαός πρέπει να  καταψηφίσει τα μνημονιακά κόμματα, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Να βροντοφωνάξει: 
ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ    ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ
ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ
ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ
Διαφορετικά, θα πούμε ΝΑΙ στις αυτοκτονίες περήφανων οικογενειαρχών, στον υποσιτισμό των παιδιών στα σχολεία, στη μεγάλη αύξηση της ανεργίας, στην αθρόα μετανάστευση της νεολαίας, του παραγωγικότερου τομέα της κοινωνίας, στη συρρίκνωση του πληθυσμού των Ελλήνων, από τη στιγμή που δεν είναι εφικτή η δημιουργία οικογένειας. Θα πούμε ΝΑΙ στην κατάργηση των διαχρονικών συμβολικών αξιών που διέπουν και χαρακτηρίζουν τον Ελληνισμό, όπως η αφαίρεση του Σταυρού από την Ελληνική σημαία, η αποκαθήλωση των Ιερών εικόνων από τα σχολεία και τα δικαστήρια, η λατινοποίηση της γλώσσας μας. 
Αντίθετα το ΟΧΙ στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα σημάνει πως ο Ελληνικός λαός αποφάσισε επιτέλους, να γίνει ο εντολέας που θα καταργήσει τον εντολοδόχο από τη στιγμή που διαπιστώνει πως δεν εκτελεί πλέον, τις εντολές του!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.