COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Εθνικιστικός σεισμός: Δεκάδες χιλιάδες Έλληνες τίμησαν τους Ήρωες των Ιμίων - Φωτορεπορτάζ, Bίντεο

Με μια συγκλονιστική και μεγαλειώδη εκδήλωση δεκάδες χιλιάδες Έλληνες τίμησαν την Μνήμη των τριών Ελλήνων αξιωματικών που έπεσαν υπέρ Πατρίδος στα Ίμια το 1996..
Από νωρίς το απόγευμα χιλιάδες Εθνικιστές συγκεντρώθηκαν στο μνημείο των Ιμίων, ενώ τα συνθήματα: "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες", "Κάτω η χούντα του Μνημονίου", "Πατρίδα - Τιμή - Χρυσή Αυγή", "Κάτω τα χέρια από τους Εθνικιστές", "Ελλάς - Κύπρος - Ένωσις", "Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές" και "Λαός - Στρατός - Εθνικισμός" δονούσαν την ατμόσφαιρα.






Την εκδήλωση άνοιξε ο Συναγωνιστής Νίκος Κωνσταντίνου, ο οποίος αφού τόνισε το μήνυμα και το νόημα της φετινής μυσταγωγίας, επισήμανε πως οι Έλληνες Εθνικιστές δεν ξεχνούν τους Ήρωες των Ιμίων, Χριστόδουλο Καραθανάση,Παναγιώτη Βλαχάκο και Έκτορα Γιαλοψό, καθώς και τους Αθάνατους Συναγωνιστές μας Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Στην συνέχεια ο Συναγωνιστής Ευάγγελος Καρακώστας εξιστόρησε το χρονικό της τραγικής νύχτας των Ιμίων του 1996 και έδωσε το πολιτικό μήνυμα της ημέρας: Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν λυγίζουν!

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος μίλησε για τις προδοτικές κυβερνήσεις που από το 1996 έως σήμερα βεβηλώνουν την Μνήμη των τριών Ελλήνων αξιωματικών που έπεσαν στα Ίμια. Μόνο η Χρυσή Αυγή τιμά ανελλιπώς την μνήμη των Ηρώων και κανένας άλλος!. Ο Συναγωνιστής τόνισε πως οι διώξεις και ο πόλεμος κράτους και παρακράτους όχι μόνο συρρίκνωσε το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, αλλά το γιγάντωσε μέσα στην ελληνική κοινωνία σε δυσθεώρητα ποσοστά αποδοχής. Ποσοστά που θα τα αντιληφθούν όλοι στις ερχόμενες εκλογές!

Ο Συναγωνιστής Νίκος Χρυσομάλλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με την «Ελληνική Αυγή» προειδοποίησε τους προδότες της χούντας του Μνημονίου ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει το Εθνικιστικό ποτάμι της Χρυσής Αυγής. Το μήνυμα της Νίκης θα δοθεί σε όλες τις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, καθώς θα υπάρχει Εθνικιστικό ψηφοδέλτιο παντού, όπως και στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης όπου θα συμμετέχει η Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων.

Ο εκδότης της εφημερίδας "Στόχος", Σάββας Χατζηπαρασκευάς από την πλευρά του τόνισε πως οι δεκάδες χιλιάδες Εθνικιστές που κατέκλυσαν το μνημείο των Ιμίων είναι όντως "εγκληματική οργάνωση", καθώς προκαλούν εγκεφαλικά στους εχθρούς του Έθνους.

Ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Συναγωνιστής Χρίστος Χρήστου έστειλε μήνυμα στον Αναστασιάδη πως στην Κύπρο υπάρχουν Εθνικιστές που δεν ξεπουλούν τα πάτρια εδάφη και που ο άνεμος δεν τους παίρνει τις σημαίες από τα χέρια όπως είχε προτείνει ο Πάγκαλος.

Στην εκδήλωση μίλησε και ο εκπρόσωπος του πατριωτικού πολιτικού κόμματος "Εθνική Αυγή", Σταύρος Κρίκος, ο οποίος τόνισε πως αν η χούντα του Μνημονίου προσπαθήσει με πραξικοπηματικό τρόπο να θέσει την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου ή εκτός εκλογών, η "Εθνική Αυγή" θα δώσει το παρόν στην εκλογική διαδικασία για να εκφράσει τα εκατομμύρια των Ελλήνων.

Ο Συναγωνιστής Σταύρος Καρεφυλλάκης μετέφερε τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς από την Κρήτη όπου η Χρυσή Αυγή είναι ήδη δεύτερο κόμμα στο νησί.

Τέλος, ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης επισήμανε πως τελειώνει η ώρα των προδοτών του Μνημονίου που στήνουν σκευωρίες κατά της Χρυσής Αυγής και την ίδια ώρα ανοίγουν τον δρόμο στους εχθρούς του Έθνους, τούρκους, τροϊκανούς και σκοπιανούς. Το πολιτικό τους τέλος είναι προδιαγεγραμμένο στις ερχόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές διεξαχθούν.

Στην συνέχεια μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης συγκινησιακής φόρτισης ακούστηκε το ηχητικό μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου. Ο Γενικός Γραμματέας του Κινήματος μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού έστειλε το μήνυμα για συνέχεια του Αγώνα, καθώς τα σίδερά τους δεν λύγισαν την Πίστη και την Τόλμη των Eθνικιστών.

Ο Συναγωνιστής Ιωάννης Βουλδής, εκ των παλαιότερων αγωνιστών έκανε το καθιερωμένο προσκλητήριο νεκρών και η βροντερή ιαχή «ΠΑΡΩΝ» και «ΑΘΑΝΑΤΟΙ» δόνησε την ατμόσφαιρα. Η μεγαλειώδης εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κατάθεση στεφάνων και την τήρηση ενός λεπτού σιγής προς τιμήν των πεσόντων.

Τέλος, οι δεκάδες χιλιάδες Έλληνες έψαλλαν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.