COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Ακόμα κλαίνε οι νταβατζήδες για την αδιάσπαστη ενότητα της Χρυσής Αυγής: νέο τραγελαφικό άρθρο του “Έθνους” κατά του Ηλία Κασιδιάρη

Με κάθε αφορμή οι υπάλληλοι των εργολάβων και των καναλαρχών προσπαθούν να «ανακαλύψουν» ρήγμα στην ενότητα της  Χρυσής Αυγής. Κοντολογίς πρόκειται για την κρυφή τους επιθυμία, την οποία μετουσιώνουν σε άρθρα πλήρη ψευδολογίας οι υπάλληλοι τους της δημοσιογραφίας. Συχνά  πυκνά αυτό το παλιό και αποτυχημένο σχέδιο των κρατικών υπηρεσιών ξαναέρχεται στην επιφάνεια μέσα από πολυσέλιδα αφιερώματα καθεστωτικών εφημερίδων.


Όσες φορές όμως και αν έρθει στην επιφάνεια αυτό το σενάριο, ήταν, είναι και παραμένει αποτυχημένο και αποκύημα της νοσηρής φαντασίας σκοτεινών και δόλιων εγκεφάλων. Τους πληροφορούμε ότι η Χρυσή Αυγή δεν διαθέτει ούτε «δούρειους ίππους», ούτε οτιδήποτε άλλο θα μπορούσαν να φανταστούν. Διέπεται από αδιάσπαστη ενότητα βασισμένη σε Ιδανικά και Ιδέες, σε αντίθεση με την ενότητα του καθεστώτος εναντίον της Χρυσής Αυγής που βασίζεται σε συμφέροντα, αθωωθέντα θαλασσοδάνεια, «τσάμπα άδειες καναλιών», συμβάσεις εκατομμυρίων, αυξήσεις στα διόδια και άσβεστο μίσος εναντίον του Ελληνισμού.

Διαβάστε και κλάψτε (από τα γέλια) με τις ανόητες συκοφαντίες του Μπομπολιστάν:

"Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΟΧΗ
Τo καταστατικό που... ψαλιδίζει τον Μιχαλολιάκο: Το καταστατικό της Εθνικής Αυγής, με το οποίο θα κατέβει στις εκλογές η Χρυσή Αυγή στην περίπτωση που τεθεί εκτός νόμου, δημοσιεύει σήμερα το «Εθνος της Κυριακής». Το κείμενο μοιάζει πολύ με αυτό που η ΧΑ είχε καταθέσει στον Αρειο Πάγο κατόπιν... εκλογών του 2012, αποκρύπτοντας το πραγματικό ναζιστικό κείμενο που διέπει τη λειτουργία της.Ωστόσο, μια πιο προσεκτική ματιά στα άρθρα της ιδρυτικής διακήρυξης της Εθνικής Αυγής καταδεικνύει ότι έχουν επιμελώς διαγραφεί όλα τα στοιχεία που θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν το κόμμα-κλώνο ως εγκληματική οργάνωση.

Ως πρόεδρος του νέου κόμματος εμφανίζεται ο Μιχάλης Γιαννόγκωνας, ο οποίος και το κατέθεσε στον Αρειο Πάγο. Πρόκειται για πρόσωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης του Η. Κασιδιάρη, ο οποίος φαίνεται πως στο νέο καταστατικό έχει εντάξει συγκεκριμένα άρθρα τα οποία ψαλιδίζουν την εξουσία του αρχηγού και επ' ουδενί δεν θα ενέκρινε ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Ανάμεσα στα άλλα που προβλέπονται για την Εθνική Αυγή είναι η κατάργηση της θέσης του γενικού γραμματέα καθιστώντας το κόμμα προεδρικό. Επίσης, δημιουργείται η θέση του γενικού διευθυντή κόμματος και θεσπίζεται ως κορυφαίο κομματικό όργανο, ανώτερο και από τον πρόεδρο, το Συνέδριο. Εντύπωση προκαλεί και η ιεραρχία του νέου μορφώματος, σύμφωνα με την οποία οι βουλευτές κατατάσσονται μόλις στην πέμπτη θέση."

Απάντηση Χρυσής Αυγής: Οι νταβατζήδες έχουν κατανοήσει πως με την ανάληψη της εξουσίας από την Χρυσή Αυγή θα πάψει οριστικά το καθεστώς της ασυδοσίας τους, θα ελεγχθεί η νομιμότητα όλων των εργολαβιών και θα αναγκαστούν να επιστρέψουν τα παράνομα "θαλασσονδάνεια" (ειδάλλως θα ετοιμάζουν βαλίτσες για τις φυλακές). Το ποτάμι της κάθαρσης δεν γυρίζει πίσω, πόσο μάλλον με τα γελοία δημοσιεύματα του μπομπολιστάν...


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.