COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν εκπροσωπούμε τον Λαό-Είμαστε ο Λαός 

Εμείς οι Έλληνες πολίτες

Αγανακτισμένοι από τις  καταστροφικές και προδοτικές πολιτικές των κυβερνήσεων. Απογοητευμένοι  από τις  διασπασμένες, κατακερματισμένες και με έλλειψη  στρατηγικής,  αντιπολιτευόμενες παρατάξεις.Αποφασισμένοι να μην ανεχτούμε άλλο, την κοινωνική καταστροφή, τον εθνικό διασυρμό και τον ανθρώπινο εξευτελισμό που επέβαλαν εκμαυλισμένοι πολιτικοί. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία να φέρουμε σε συνεννόηση  και συνεργασία όλες τις πληττόμενες  κοινωνικές ομάδες ώστε να συντονιστούν, για να καταστούν αποτελεσματικές οι δράσεις τους μέσα από συλλογικές προσπάθειες και κοινό αγώνα.


Η  χρεοκοπία  και  η αναξιοπιστία του πολιτικού συστήματος οδήγησε στη συστηματική υποδούλωση της  χώρας  και στην κατάλυση κάθε έννοιας Δημοκρατίας, Εθνικής Ανεξαρτησίας και  Κοινωνικής Δικαιοσύνης.  

Είμαστε υποχρεωμένοι πλέον, εμείς οι πολίτες να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να παρέμβουμε αποφασιστικά στις πολιτικές εξελίξεις.

Καλούμε όλους τους συνειδητούς πατριώτες, όλους τους κοινωνικούς αγωνιστές και κάθε έντιμο πολίτη να συμπαραταχθούμε όλοι μαζί στον κοινό και δίκαιο αγώνα.

Καλούμε όλες τις  κοινωνικές επαγγελματικές, επιστημονικές, εργατικές ενώσεις,  κινήσεις και πρωτοβουλίες, να συμβάλουν  μέσα  σε πνεύμα συνεργασίας και υπευθυνότητας στις διαδικασίες  συγκρότησης  αγωνιστικού μετώπου  πολίτικης  δράσης και αντίστασης.

Συνειδητοποιώντας ότι:

Κανένας από τους υπάρχοντες κομματικούς σχηματισμούς  δεν έχει την ικανότητα να ανατρέψει την πολιτική του "διαίρει και βασίλευε" που επέβαλαν τα ξένα και τα ντόπια κέντρα αποφάσεων.

Κανένας από τους υπάρχοντες κομματικούς σχηματισμούς δεν μπορεί να ενώσει τους Έλληνες  για να αποτινάξουν τον  ξένο ζυγό  και να σταματήσει να είναι η χώρα υπόδουλη των ξένων δυνάμεων.

Κανένας  από τους υπάρχοντες κομματικούς σχηματισμούς δεν μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα των Ελλήνων γιατί  αυτοί οι κομματικοί μηχανισμοί, είναι ενσωματωμένοι στο σύστημα, το υπηρετούν, το ανέχονται και ζουν από αυτό. 

Δεν αντιστέκονται, εξαπατούν τον Λαό και προσπαθούν να καλύψουν την αδράνεια τους με λεκτικούς αποπροσανατολισμούς.

Καταγγέλλουμε, ότι το πολιτικό σκηνικό είναι στημένο. Εμείς οι πολίτες  αντιλαμβανόμαστε πλέον ότι οι διάφοροι ηγέτες και ηγετίσκοι που ενδύονται είτε τον μνημονικό είτε τον ψευτοαντιμνημονιακό μανδύα είναι άνθρωποι του συστήματος   Ένα βρώμικο παιχνίδι παίζεται στις πλάτες του  Λαού.

Δεν ανεχόμαστε άλλο αυτήν την εξευτελιστική πολιτική  οικονομική και κοινωνική κατάσταση 

Δεν ανεχόμαστε το ξεπούλημα του Εθνικού πλούτου.

Δεν ανεχόμαστε να πεθαίνουν συμπολίτες μας εξαιτίας των δωσιλογικών πολιτικών μεθοδεύσεων.

Πολίτες, οι οποίοι προερχόμαστε από όλους τους πολιτικούς χώρους, προχωρήσαμε στη συγκρότηση Πανελλαδικής Συντονιστικής  Επιτροπής Πολιτών στην οποία συμμετέχουν ισότιμα 800 πολίτες από όλη την Ελλάδα και την ομογένεια.  Τα μέλη της Συντονιστικής, θα αντικαθίστανται με αμεσοδημοκρατικό τρόπο, κάθε δυο μήνες, από νέα μέλη που θα αναλαμβάνουν, να συνεχίσουν το έργο, τον συντονισμό, την δράση και την υλοποίηση των πολιτικών αποφάσεων.
Θα διασφαλιστεί με τον τρόπο αυτό η διαφάνεια στη λήψη των αποφάσεων αφού κάθε Έλληνας πολίτης έχει δικαίωμα να συμμετάσχει στην Συντονιστική. 
Οι αποφάσεις λαμβάνονται με ηλεκτρονική ψηφοφορία που διεξάγεται αυθημερόν με αξιοποίηση της  τεχνολογίας, διαδικτύου και κινητής τηλεφωνίας.


Κάνουμε αυτό που δεν μπορούν να κάνουν τα κόμματα.

Πραγματική Δημοκρατία στην πράξη.

Όλη η Εξουσία στο Λαό. 

Για μια Ελεύθερη Πατρίδα και μια δίκαιη και ανθρώπινη Κοινωνία.



Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Πολιτών


Αθήνα Φλεβάρης 2014





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.