COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Τοποθέτηση Του Νίκου Αγγέλου μέλους της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ (ΠΑΣΥ) στην εκδήλωση για τις θέσεις του ΚΚΕ για τη μάχη των εκλογών

Φίλες και φίλοι,

Συναντήθηκα με το ΚΚΕ το 1996 στο πρώτο μπλόκο στην Πελοπόννησο στη σήραγγα του Αρτεμισίου. Στην αρχή με δισταγμό, μιας και ήμουν στέλεχος της ΝΔ. ξεπέρασα τους όποιους δισταγμούς και από τότε ανελλιπώς είμαι στην πρώτη γραμμή των αγώνων.  Όχι μόνο της αγροτιάς και των κτηνοτρόφων αλλά συνολικά του λαϊκού κινήματος.
 Ήταν φυσικό σε μια τέτοια πορεία να ενταχθώ και στην πολιτική πάλη μαζί με το ΚΚΕ, που όχι μόνο με συνέπεια συμπαραστέκεται στα δίκαια αιτήματα όσων αγωνίζονται, αλλά δίνει και προοπτική στον αγώνα. Ο λαός να γίνει αφέντης στον πλούτο που παράγει, να εγκαθιδρύσει τη δική του εξουσία, τη λαϊκή εξουσία. 

Η δική μου πορεία συνειδητοποίησης δεν είναι εξαίρεση κι αν αυτό συνέβαινε πριν κάποια χρόνια σήμερα μαζί με τις δυσκολίες υπάρχουν και νέες δυνατότητες. Απλός κόσμος που μέχρι χθες στήριζε τα κόμματα του κεφαλαίου να συμπορευτεί μαζί μας για ισχυρό ΚΚΕ για δυνατή αντιπολίτευση παντού και στον αγροτοκτηνοτροφικό σύλλογο και στο εργατικό σωματείο, αλλά και στα όργανα του κράτους. Στο Δήμο, στην Περιφέρεια, στη Βουλή, στην Ευρωβουλή, παντού. 
Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει εμείς πλατιά να απευθυνθούμε σε τέτοιο κόσμο κι ας μην συμφωνεί μαζί μας σε όλα. Στον κόσμο που συμμετέχει στο μπλόκο, στην διαδήλωση, στην απεργία και να του πούμε ότι εδώ είναι η θέση του, να στρατευθεί μαζί μας, να ψηφίσει τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, στο Δήμο και στην Περιφέρεια, το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Ευρωβουλή. Είμαι σίγουρος καλά θα πάμε.
Με ευχαρίστηση άκουσα την εισήγηση του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, που παίρνει ξεκάθαρη θέση στήριξης του αγώνα των αγροτών, καταγγέλλει τον αυταρχισμό της κυβέρνησης, στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων, για να μείνουμε στα χωριά μας, στα χωράφια μας, για να παράγουμε φτηνά και υγιεινά προϊόντα για τη διατροφή του λαού μας.
Όλοι και όλες να στηρίξουμε και να συμπαραταχθούμε στον αγώνα των μικρών και μεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων.Όλοι και όλες στα μπλόκα της αγροτιάς.

3-2-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.