COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Να γιατί η Χρυσή Αυγή σαρώνει: 40 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας προσφέραμε στην Κεφαλονιά, φέσι 11,5 χιλιάδων ευρώ έβαλε ο Σαμαράς και η κουστωδία του!!!

Να γιατί η Χρυσή Αυγή σαρώνει: 40 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας προσφέραμε στην Κεφαλονιά, φέσι 11,5 χιλιάδων ευρώ έβαλε ο Σαμαράς και η κουστωδία του
Για να κάνουν επικοινωνιακό σόου, που τελικά τους βγήκε ξινό λόγω... γιούχας, ο Σαμαράς και οι υπουργοί του μνημονίου βρέθηκαν στην Κεφαλονιά μετά τους σεισμούς.

Το μέγα σκάνδαλο είναι πως τελικά φέσωσαν με πάνω από 11 χιλιάδες ευρώ τους ξενοδόχους και τα ταμεία του Δήμου. Την ίδια ώρα η Χρυσή Αυγή έφτασε στο σεισμόπληκτο Ληξούρι με 40 τόνους εμφιαλωμένο νερό και είδη πρώτης ανάγκης.


Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται και το επόμενο κύμα ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας. Και μόνο το γεγονός αυτό αποδεικνύει πως η χούντα του μνημονίου είναι η καταστροφή της Ελλάδος και του ελληνικού λαού. Οι πουλημένοι πολιτικοί επιβαρύνουν τους πολίτες ακόμη και στις θεομηνίες με την άχρηστη και πολυέξοδη παρουσία τους. Σε αντίθεση με την Χρυσή Αυγή, που εν μέσω ασφυκτικών διώξεων και παρανόμων μεθοδεύσεων συνεχίζει να στέκεται στο πλευρό των Ελλήνων.


Ιδού κάποια ντοκουμέντα που αποδεικνύουν πόσο προκλητικοί, αλλά και επικίνδυνοι είναι ο Σαμαράς και οι παρατρεχάμενοί του (Μιχελάκηδες, Αρβανιτόπουλοι κλπ). Σύμφωνα με το kefaloniapress πανικός έγινε στο δημοτικό συμβούλιο όταν οι σύμβουλοι άκουσαν τον δήμαρχο να ζητά την έγκριση κονδυλίου ύψους 11.239,60 ευρώ για να πληρωθούν τα ξενοδοχεία του Πρωθυπουργού και των υπουργών της κυβέρνησης.

Είναι χρήματα για τον Σαμαρά και την 16μελή συνοδεία του, ένα τηλεοπτικό συνεργείο, αλλά και τις διανυκτερεύσεις του Μιχελάκη και του Αρβανιτόπουλου. Μάλιστα όπως δημοσιεύεται το κονδύλι πήγε να περάσει ... κρυμμένο μέσα σε έξοδα συνολικού ύψους 30.000 ευρώ για την τουριστική προβολή του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.