COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Δελτίο Τύπου Υποψηφίου Περιφερειακού Συνδυασμού «Πελοποννησιακή Ένωση» Γιάννης Μανώλης

Χθες ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου και αφού συναντηθήκαμε με πλήθος κόσμου στη Περιφέρεια Πελοποννήσου, βγάλαμε τα εξής συμπεράσματα. 
Ο κόσμος της Πελοποννήσου παρουσιάζει μια έντονη μεταστροφή στα όσα εξελίχθησαν τις περασμένες Καλλικρατικές εκλογές του 2010. 
Εμφανέστατα πλέον είναι τα σημάδια ότι το «κάστρο» Τατούλη καταρρέει. 
Άλλωστε αυτό ήταν το χθεσινό μήνυμα των πολιτών, αυτολεξεί! 


Και πώς θα ήταν αλλιώς άλλωστε τα πράγματα, όταν 2 Αντιπεριφερειάρχες, 1 θεματικός Αντιπεριφερειάρχης και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, από το συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη παραιτήθηκαν και «στήνουν» πλέον νέο συνδυασμό με μοναδικό στόχο τη διαίρεση και το κατακρήμνισμα του «Τατουλιστάν», προφανώς ως μια πράξη ηθικής εξιλέωσης από πλευράς τους, στα όσα αρνητικά διαδραματίστηκαν από το συνδυασμό τους τα προηγούμενα 3,5 χρόνια στη τοπική αυτοδιοίκηση της Πελοποννήσου και που αυτά ήδη έχουν αρχίσει να διαρρέουν με τ� �χύτατο ρυθμό και συνακολούθως να δημοσιεύονται σχεδόν σε όλο το τοπικό τύπο και όχι μόνο. 
Επίσης… πώς αλλιώς θα ήταν άλλωστε τα πράγματα, όταν ο ίδιος ο νυν Περιφερειάρχης, τοποθετούμενος στις κατηγορίες που το βαραίνουν για κακοδιαχείριση και στημένο περιφερειακό «παραμάγαζο δημοσίων έργων» με συνεταίρους του, τη κόρη και τον αδερφό του, απαντά με απειλές, ζητώντας από τους αντιπάλους του, απλά να παραιτηθούν, παρουσιάζοντας τον θερβαντικό του χαρακτήρα, ως ο Δον Κιχώτης της Πελοποννήσου. 

Κατά τα άλλα, η εικόνα που αποκόμισαν τόσο ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πελοποννησιακή Ένωση», κος Γιάννης Μανώλης, όσο και τα στελέχη του, στις χθεσινές περιοδείες στη περιφέρεια, ένεκα της Εθνική Επετείου, ήταν λίαν ελπιδοφόρα. 
Κάποιοι δε έκαναν λόγο και για μηνύματα πέραν κάθε προσδοκίας.
Ο αγώνας τώρα αρχίζει. Όσο περνούν οι μέρες έως τις 18 Μάιου – ημέρα Εκλογών - η «Πελοποννησιακή Ένωση» θα ανεβαίνει με «καθαρά χέρια» ολοένα και περισσότερο, την ίδια στιγμή που το «Τατουλιστάν» θα καταρρέει, πράγμα που ήδη άρχισε να διαφαίνεται δημοσκοπικά, αφού ο Γιάννης Μανώλης και πριν καλά-καλά εξαγγείλει το σχεδόν έτοιμο – πάνοπλο - ψηφοδέλτιο με τους υποψηφίους του, ήδη βρίσκεται στη 2η θέση. 


Γραφείου Τύπου
«Πελοποννησιακή Ένωση» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.