COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Κωνσταντίνα Νικολάκου: «Μετά από χρόνια προσγειώθηκε στην Καλαμάτα ο αλεξιπτωτιστής των κομμάτων, ο κ. Βουδούρης. Η Πελοπόννησος δεν είναι λάφυρο κανενός»

Ο εκλεκτός του κ. Τσίπρα, μετά την διαχρονική του απουσία, επέστρεψε σήμερα στην Καλαμάτα, έχοντας προφανώς μια τρικυμία στο κρανίο του. Γνωρίζει ότι εκτελούμε το μεγαλύτερο έργο υποδομών που εκτελέστηκε ποτέ στην Πελοπόννησο; Γνωρίζει πώς ήλθαν οι τουρίστες στην Καλαμάτα; Έχει δει τα κρουαζιερόπλοια που έπιασαν για πρώτη φορά στο Γύθειο; Γνωρίζει τι έχει γίνει στον περιφερειακό χωροταξικό σχεδιασμό; Γνωρίζει ποιανού αρμοδιότητα είναι το Λιμάνι της Καλαμάτας; Γνωρίζει ποιος έχει την ευθύνη των φορέων διαχείρισης οικοσυστημάτων; Γνωρίζει αν έγιναν έργα στα Κέντρα Υγείας; Γνωρίζει πώς πήγε το ΕΣΠΑ; Γνωρίζει αν χάθηκαν πόροι; Γνωρίζει ποιος έχει την ευθύνη σύνταξης των μελετών αναβάθμισης του Αεροδρομίου της Καλαμάτας; Γνωρίζει ότι η Πελοπόννησος έχει την μικρότερη ανεργία στην Ηπειρωτική Ελλάδα; Γνωρίζει ότι η Πελοπόννησος κρατήθηκε σε ποσοστά ανεργίας πολύ πιο κάτω από τον Μέσο όρο της χώρας; Ο κ. Βουδούρης δεν γνωρίζει τίποτε απολύτως.
Ούτε κι εμείς όμως γνωρίζουμε τίποτε για αυτόν. Παρά μόνο ότι, ως διορισμένος διοικητής του ΠΕΣΥ δεν προχώρησε ούτε μισή μεταρρύθμιση, λυγίζοντας κάτω από την πίεση του ενός και του δείνα, κι έχουμε να πούμε γιʼ αυτό. Παρά μόνο ότι ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ψήφισε το μνημόνιο που σήμερα καταγγέλλει. Παρά μόνο ότι μέσα σε μια νύκτα μεταπήδησε από εκεί στην ΔΗΜΑΡ. Παρά μόνο ότι επιβλήθηκε από τον κ. Τσίπρα στο κόμμα προκειμένου να γίνει η «διεύρυνση». Και η Μεσσηνία; Η Μεσσηνία διαχρονικά ήταν απούσα από τις πολιτικές, προσωπικές επιδιώξεις του κ. Βουδούρη. Η δε Πελοπόννησος, είναι σύμφωνα με την πρώτη του δήλωση, ένα «λάφυρο» που θέλει να προσφέρει στον τελευταίο του αρχηγό την βραδιά των εκλογών. Η Πελοπόννησος όμως δεν είναι λάφυρο κανενός. Εμείς επιταχύνουμε βηματισμό. Πισωγυρίσματα δεν υπάρχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.