COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Η «Δημιουργία, ξανά!» υποστηρίζει Καμίνη

Ο Πρόεδρος της πολιτικής κίνησης «Δημιουργία, Ξανά!» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Θάνος Τζήμερος, οι Αντιπρόεδροι Νίκος Νικολαΐδης και Γιώργος Γιαννούλης-Γιαννουλόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής Γιάννης Σαρρής, επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη στο Δημαρχιακό Μέγαρο.
Στην συνάντηση ο Δήμαρχος παρουσίασε λεπτομερώς το έργο που έχει επιτελεσθεί στον Δήμο Αθηναίων στη διάρκεια της θητείας του, δίνοντας έμφαση στη μείωση και ορθολογικοποίηση των δαπανών του Δήμου, στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών προς τους δημότες και στην οικονομική διαφάνεια μέσω της ψηφιακής δημοσίευσης των οικονομικών του Δήμου.
Αναφέρθηκε επίσης στο ευρύ κοινωνικό έργο του Δήμου, στην εξασφάλιση σημαντικών ευρωπαϊκών πόρων και στις ουσιαστικές επενδύσεις στα έργα υποδομής. Ο Δήμαρχος παρουσίασε, τέλος, ένα σχέδιο ανάπτυξης και ανάπλασης της Αθήνας, αποτέλεσμα συνεργασίας με Ανώτατα Ιδρύματα και άλλους φορείς, που δίνει έμφαση στην αναβάθμιση του περιβάλλοντος και της λειτουργικότητας της πόλης και στη στήριξη της καινοτόμου και νεανικής επιχειρηματικότητας.Ο Πρόεδρος και οι Αντιπρόεδροι μετέφεραν την απόφαση της Περιφερειακής Οργάνωσης Α’ Αθήνας της “Δημιουργίας, ξανά!” να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του κ. Καμίνη στις προσεχείς εκλογές, παρουσίασαν τις προτάσεις της “Δημιουργίας, ξανά!” για τον Δήμο της Αθήνας, που δίνουν έμφαση στη θεσμοθέτηση Μητροπολιτικής διοίκησης του Λεκανοπεδίου και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία και αποτελεσματική συνέχεια στο έργο του.

«Δημιουργία, ξανά!» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.