COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ-ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ-ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Καταγγέλλουμε το όργιο τρομοκρατίας, τον αυταρχισμό και την καταστολή που εξαπέλυσε η κυβέρνηση σε βάρος όσων αγωνίζονται. 
Καθημερινά σύρονται στα δικαστήρια αγωνιστές, εργαζόμενοι, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι, ενώ πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα οι καταδικαστικές αποφάσεις. Αστυνομικοί εισέβαλαν σε σχολεία εν αγνοία των εκπαιδευτικών και των διευθυντών όπως έγινε πρόσφατα στα λύκεια της Καβάλας.
Η αστυνομία έφτασε στο σημείο να ζητά τα στοιχεία όλων των μελλών των συνδικαλιστικών οργάνων, των σωματείων των ΟΤΑ, των πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων οργάνων, ακόμα και των συνέδρων της ΠΟΕ-ΟΤΑ με αφορμή κινητοποίηση που πραγματοποίησαν συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ μαζί με εργαζόμενους τον Οκτώβρη του 2011.
Επίσης με ευθύνη της κυβέρνησης εκατοντάδες εκπαιδευτικοί βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με την απόλυση. Σε λίγες μέρες στις 22-3-2014 λήγει το οκτάμηνο της διαθεσιμότητας των εκπαιδευτικών και δεν έχουν προκηρυχτεί νέες θέσεις παρά τα τεράστια κενά που υπάρχουν στο σύνολο της εκπαίδευσης (γυμνάσια, λύκεια, ΙΕΚ, σχολές επαγγελματικής κατάρτισης κλπ).
Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση τονίζοντας για άλλη μια φορά την ευθύνη της να λύσει άμεσα το θέμα της προκήρυξης των θέσεων για τους εκπαιδευτικούς.


Βαγγέλης Γούργαρης
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας

Δημήτρης Νικολάου
      Υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.