COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΗΡΘΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ «ΣΑΤΑΝΑΣ»

samaras-haris1
ΜΕ ΤΟ ΚΙΠΑ – «ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ» -«ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» -« ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ»
Από χθες είναι πάλι στην Αθήνα ο φίλος των Τουρκογλου-Τσολάκογλου. Ο επίσημος ταγός της σκληρής και αδίστακτης Αμερικανοσιωνιστικής κοινότητας που κάνει κουμάντο στην Ελλάδα, ήρθε για να δώσει εντολές στα τσιράκια του. Ποτέ άλλοτε στη χώρα δεν υπήρχε τόσο άνανδρα και ξεδιάντροπα καθεστώς εξόφθαλμης εθνικής μειοδοσίας σε κοινή θέα. Υποταγής και τελικής παράδοσης στα ξένα και μίσθαρνα συμφέροντα.
«Ανησυχία και αλληλεγγύη» για την Ελλάδα της κρίσης δείχνει η παρουσία μας στην Αθήνα», είχε πει στην τακτική επίσκεψη του περασμένου Ιανουαρίου, ο επικεφαλής της Αμερικανο-εβραϊκής οργάνωσης American Jewish Committee (AJC) Ντέιβιντ Χάρις. Ο επονομαζόμενος από τους αντιπάλους του και όσους τον κατακρίνουν ως ο «Σατανάς με το κιπά». Κατά την επίσκεψη εκείνη ήταν παρών και ο «εξέχων παράγοντας της ελληνοαμερικανικής κοινότητας Άντυ Μάνατος, γεγονός που «δεν είναι τυχαίο» αλλά υποδηλώνει τη στενή συνεργασία των ελληνικών και εβραϊκών οργανώσεων στις ΗΠΑ, η οποία αποφέρει «χειροπιαστά» αποτελέσματα», όπως είχε αναφέρει ο εκτελεστικός διευθυντής της AJC. Στη διάρκεια της τότε επίσκεψής του ο Χάρις συναντήθηκε σχεδόν με το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας. Έγινε δεκτός από τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά, τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλο, τους υπουργούς Εξωτερικών, Εθνικής Άμυνας, Δημόσιας Τάξης, Παιδείας, με την εβραϊκή κοινότητα και άλλους παράγοντες της πολιτικής και κοινωνικής ζωής. Αυτό γίνεται πάλι από χθες. Πάλι τα ίδια. Πάλι το ίδιο σκηνικό. Ξεδιάντροπα. Αλόγιστα. Ανερυθρίαστα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο Εβραίος Σατανάς», απαίτησε να επιλυθούν τρία θέματα για να συνεχίσει να στηρίζει την ανορθόδοξη και περιτωματική συγκυβέρνηση Τούρκογλου-Τσολάκογλου:
-Να προχωρήσει το σχέδιο εγκλεισμού στον Κορυδαλλό όλων των βουλευτών της «Χρυσής Αυγής»: Τελειώνετε με δαύτους. Ψηφίστε την άρση ασυλίας και προχωρήστε. Πρέπει να εκμηδενιστούν. Εάν θέλετε να συνεχίσουμε να σας στηρίζουμε στην κυβέρνηση, φέρεται να διέταξε Τούρκογλου και Τσολάκογλου, ο εβραιοσιωνιστής.
-Δεύτερον: Απομακρυνθείτε από τον Πούτιν. Δεν είναι τα συμφέροντα σας εκεί με αυτόν. Εσείς ανήκετε σε μας, δουλεύετε για μας και εμείς είμαστε εδώ και σας υποστηρίζουμε, παρήγγειλε ο κ.Χάρις που είναι της ιδιοσυγκρασίας του να λύνει όσα θέματα απασχολούν τον Εβραϊκό παράγοντα στην Αθήνα.
-Το τρίτο που τον απασχολεί είναι το Αιγαίο. Ο  επικεφαλής της Αμερικανο-εβραϊκής οργάνωσης American Jewish Committee (AJC), έχει λάβει εντολές από το Ανώτατο Όργανο των Παγκόσμιων Σιωνιστικών Μηχανισμών, να ολοκληρωθεί το σχέδιο Ανάν2, να προχωρήσει η καθυπόταξη της Κύπρου με την «επίλυση» δήθεν του Κυπριακού από τους Αμερικανούς πράκτορες του ΟΗΕ και το Ισραήλ σε συνεργασία με τους Τούρκους και τους Αμερικανούς να συνεκμεταλλευθούν τα κοιτάσματα ενεργειακού πλούτου της Νοτιοανατολικής λεκάνης της Μεσογείου. Άλλωστε ο κ.Χάρις σε συνέντευξη που είχε δώσει στο ΑΠΕ- ΜΠΕ είχε μιλήσει «για το βάθος της ελληνο-ισραηλινής συνεργασίας. «Κινητήριος δύναμη των δεσμών Ελλάδας- Ισραήλ είναι, πρωτίστως, τα ύψιστα εθνικά συμφέροντα της κάθε χώρας και όχι κάποιος παράγοντας που αφορά κάποια τρίτη χώρα», είχε πει. Στο ίδιο εθνικιστικό πλαίσιο δεν είχε παραλείψει να αναφέρει «για την ενεργειακή προοπτική στην Α. Μεσόγειο, την άνοδο των ακροδεξιών κομμάτων στην Ευρώπη και την Ελλάδα, τις σχέσεις με την Τουρκία, το Παλαιστινιακό, την «ακροβατούσα» πορεία της Αιγύπτου και της αραβικής εξέγερσης, η οποία αναμένεται «να διαρκέσει χρόνια», το «καυτό» θέμα του Ιράν, αλλά και τις αιχμές μεταξύ Ομπάμα και Νετανιάχου».
Το μοναδικό κοινοβουλευτικό κόμμα που κατήγγειλε χθες τον Χάρις, ήταν όπως είναι αναμενόμενο, η «Χρυσή Αυγή».
«Τον πιάσαμε… πελάτη τον αρχισιωνιστή Ντέιβιντ Χάρρις, όπως φαίνεται από τις συχνότατες επισκέψεις του στην Ελλάδα. Κολιάτσου-Παγκράτι το έχει κάνει το δρομολόγιο Νέα Υόρκη-Αθήνα! Ας όψεται η Χρυσή Αυγή», ανεφέρθη από το γραφείο Τύπου του κόμματος. «Χθες το απόγευμα, λοιπόν, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της American Jewish Committee, θα συναντηθεί με τον μεγάλο πασοκάρχη Ευάγγελο, στο υπουργείο Εξωτερικών. Δεν έχει ανακοινωθεί (ακόμα…) συνάντησή του με τον φον Αντωνάκη, αλλά δε μπορεί να έρθει μέχρι εδώ ολόκληρος Χάρρις και να μην συναντήσει τον υπ’ αριθμόν ένα άνθρωπό του στην Ελλάδα.
Μάλιστα, όπως μας είπε ένα… πουλάκι, όλες τις προηγούμενες ημέρες υπήρχε μεγάλη κινητικότητα στο Μαξίμου και ακούγονταν από το εσωτερικό του κάτι… περίεργοι ήχοι. Όπως μας βεβαίωσε το… πουλάκι, ο φον Αντωνάκης έκανε εντατικές πρόβες στις… προσοχές, για να εντυπωσιάσει το μεγάλο αφεντικό. Και βέβαια, ο Χάρρις δεν έρχεται για να δει πως είναι η Αθήνα την Άνοιξη, ούτε για να συναντήσει τους εδώ υπαλλήλους του επειδή τους… πεθύμησε. Προφανώς, η επίσκεψή του έχει σχέση με τους νέους διωγμούς κατά της Χρυσής Αυγής (με τις επικείμενες άρσεις ασυλίας όλων των βουλευτών και την εν συνεχεία προγραμματισμένη προφυλάκισή τους, από την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη»), για τους οποίους ο αρχισιωνιστής θέλει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Ως συνήθως, άλλωστε», ανέφεραν από το κόμμα του έγκλειστου Μιχαλολιάκου. Με την διαφορά ότι ξέχασαν να αναφερθούν στις δύο ακόμα «εντολές»…
Το ρεπορταζ δημοσιεύτηκε στην “Ελεύθερη Ώρα”
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.