Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014

Κωνσταντίνα Νικολάκου, αντιπεριφερειάρχης επικοινωνίας: «Παραιτήσου κ. Βουδούρη αφού είσαι εθελοντής πολιτικός από τον παχυλό βουλευτικό σου μισθό»

Ο κ. Βουδούρης στέλνει τις τελευταίες ημέρες συγκεχυμένα μηνύματα, προδίδοντας την τελεία σύγχυση στην οποία τελεί. Πότε λέγοντας σε δική του συνέντευξη ο ίδιος ότι είναι «εθελοντής πολιτικός» (εθελοντισμό με 7000 μισθό το μήνα δεν διανοούνται οι πολίτες). Πότε χρησιμοποιώντας τον πρώτο ενικό της μεγαλοπρέπειας και της εγωπάθειας, αναφερόμενος στον εαυτό του με το «Εγώ ο Οδυσσέας», σε χθεσινή του δήλωση. Πότε προσπαθώντας να συγκινήσει με την κοινωνική του δράση, που μπορεί να του χρησίμευσε να φτιάξει προφίλ το 2009, έκτοτε όμως έχει χαράξει ασταθή πολιτική πορεία και με βάση αυτό θα τον αξιολογήσουν οι πολίτες. Πότε μιλώντας για την θέση του Διοικητή του Πεσυ Πελοποννήσου, όπου με κομματικά κριτήρια επί Σημίτη διορίστηκε, χωρίς ασφαλώς να λέει αν σε αυτήν την θέση επέτυχε, διότι στην πραγματικότητα απέτυχε. Πότε τέλος έρποντας στην λάσπη, φανερώνοντας την βαθειά του αδυναμία να μιλήσει έστω και για μια φορά με σοβαρότητα για τα έργα της Πελοποννήσου, τους πολίτες και το μέλλον. 

 Η διαχρονική πολιτική απουσία του κ. Βουδούρη από το πλευρό των Μεσσήνιων πολιτών είναι ένα πραγματικό γεγονός που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. O εκλεκτός του κ. Τσίπρα για την Πελοπόννησο επιμένει στο ρόλο του κομιστή δημοσιευμάτων, αποδεικνύοντας ότι ουδόλως ενδιαφέρεται να μάθει την αλήθεια. 
 Το κοντέρ δε, της κοινωνικής του προσφοράς μηδένισε με την εκλογή του στην Μεσσηνία το 2009, κοινωνική προσφορά που ο ίδιος δεν διστάζει να ευτελίσει σήμερα, αγνοώντας προφανώς το απολύτως γνωστό, ότι ο πραγματικός ανθρωπιστής δεν προπαγανδίζει το έργο του. Και ως γιατρός και ως πολιτικός δεν εργάζεται εθελοντικά, αλλά πληρώνεται και μάλιστα αδρά. Σήμερα είναι κι αυτός επαγγελματίας πολιτικός και για την ικανότητα του να παράξει έργο θα αξιολογηθεί. Οι πολίτες έχουν βαρεθεί να ακούν για δήθεν ενάσκηση λειτουργημάτων και άλλων συναφών. Το ερώτημα είναι μόνο ένα: Υπάρχει έστω και ένα σημείο στην σύντομη, αλλά παράλληλα ατελείωτη περιπλάνηση του «Εγώ, ο Οδυσσέας», από τις κρατικοδίαιτες θέσεις στις περίεργες ΜΚΟ, από το ΠΑΣΟΚ, ως την  ΔΗΜΑΡ και τον ΣΥΡΙΖΑ,  που να υποδηλώνει ότι έχει σχέδιο για την Πελοπόννησο ή έστω ότι ο στόχος του είναι η Πελοπόννησος; Διότι η περιπλάνηση του φαίνεται να έχει μόνο ένα σταθμό, το νέο του λιμάνι, τον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα, ο οποίος αναζητά κι εκείνος καινούριες συνιστώσες, αφού δεν υπηρετούν τους συμβιβασμένους σχεδιασμούς του οι υπάρχουσες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.