COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής εξέδωσε επιστολή καταδίκης της αποστασίας

Στα κακοήθη ψεύδη των συστημικών μέσων και των πολιτικάντηδων η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής απαντά με την εξής επιστολή:
Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής καταδικάζει απερίφραστα τα ψεύδη, τις συκοφαντίες και την εν γένει άθλια και προδοτική συμπεριφορά που επέδειξε ο ρίψασπις βουλευτής Λαρίσης. Με την στάση του, προσέβαλε πρώτα απ' όλα τα εκατομμύρια των Ελλήνων πολιτών που στηρίζουν τον νόμιμο και δίκαιο πολιτικό μας Αγώνα.


Πριν τις εκλογές όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος είχαμε δεσμευτεί με τον λόγο της τιμής μας πως δεν θα προδώσουμε ποτέ την εντολή του ελληνικού λαού, να περιφρουρήσουμε τα δίκαιά του υπό την σημαία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Είχαμε δώσει τον λόγο μας πως αν μία μέρα κάναμε πίσω, θα υποβάλαμε αυτομάτως την παραίτησή μας από το βουλευτικό αξίωμα. Η σημερινή επαίσχυντη πράξη Αλεξόπουλου αποδεικνύει πως εκτός των άλλων έχει απολέσει και την προσωπική του Τιμή.  

Ο αγώνας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή για εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία συνεχίζεται σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο πόλεμος του διεφθαρμένου καθεστώτος μας συσπειρώνει. Ο Αρχηγός και οι Συναγωνιστές Βουλευτές που φυλακίστηκαν για τους κοινούς εθνικούς μας αγώνες, μας κάνουν υπερήφανους. Αφήνοντας πίσω κάθε προσωπικό κόστος και αδιαφορώντας για τις φυλακίσεις με τις οποίες απειλεί το αντεθνικό καθεστώς του μνημονίου δίνουμε και πάλι το αγωνιστικό παρόν. 

Η Χρυσή Αυγή παραμένει πανίσχυρη, γιατί η Χρυσή Αυγή σήμερα ταυτίζεται και συμβολίζει την Ελληνική ψυχή που μπορεί και αντιστέκεται σε όλες τις αντιξοότητες. 

Την παρούσα επιστολή υπογράφει σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου

Μιχαλολιάκος Νικόλαος, Αρβανίτης Μιχαήλ, Γερμενής Γεώργιος, Γρέγος Αντώνιος, Ζαρούλια Ελένη, Ζησιμόπουλος Πολύβιος, Ηλιόπουλος Παναγιώτης, Κασιδιάρης Ηλίας, Κούζηλος Νικόλαος, Κουκούτσης Δημήτριος, Λαγός Ιωάννης, Ματθαιόπουλος Αρτέμης, Μίχος Νικόλαος, Μπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος, Μπούκουρας Ευστάθιος, Παναγιώταρος Ηλίας, Παππάς Χρήστος.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.