COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Η Χρυσή Αυγή σχετικά με τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές

Όπως πολύ σωστά και ο βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Κουκούτσης σε πρόσφατη ανακοίνωση του εξέφρασε την επίσημη θέση του κινήματος μας σχετικά με το ότι η Χρυσή Αυγή δεν υποστηρίζει κανένα συνδυασμό παρά μόνο αυτούς που φέρουν την ονομασία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ, έτσι και εμείς ως Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ οφείλουμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας για τα κάτωθι.
 1ον -  Η Χρυσή Αυγή δεν κατεβάζει κανένα συνδυασμό στην Μεσσηνία για τις δημοτικές εκλογές.

2ον - Η Χρυσή Αυγή θα κατεβάσει πλήρη συνδυασμό μόνο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με την ονομασία Ελληνική Αυγή Για Την Πελοπόννησο.  

3ον -  Όσον αφορά την επιλογή ψήφου για τον δήμο Καλαμάτας αλλά και τους υπόλοιπους δήμους του νομού μας, καμία ψήφος σε συνδυασμούς οι οποίοι υποστηρίζονται από πολιτικούς φορείς, υπευθύνους για την σημερινή κατάσταση που βιώνει η Πατρίδα μας, πόσο μάλιστα σε αυτούς οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τις άδικες, παράνομες και αντισυνταγματικές προφυλακίσεις του Αρχηγού μας και των συναγωνιστών μας.    


4ον - Καμιά ψήφος σε συνδυασμούς οι οποίοι αντιτάχθηκαν στην τέλεση της εκδήλωσης μας της 4/8/2013 και η οποία εν τέλει απαγορεύτηκε. Επίσης καμιά ψήφος σε συνδυασμούς οι οποίοι κράτησαν ένοχη ουδετερότητα απέναντι σε αυτή την απαγόρευση. Εμείς στην συγκεκριμένη  ''ουδετερότητα'' δίνουμε 2 ερμηνείες. 1ον Πολιτική δειλία και 2ον συμφέρον. Δεν ψηφίζουμε λοιπόν ούτε δειλούς ούτε συμφεροντολόγους.

5ον -  Σχετικά με φημολογίες που ακούγονται στις κατά τόπους κοινωνίες του νομού μας, ότι η Χρυσή Αυγή θα υποστηρίξει συνδυασμούς της ΝΔ ή δήθεν ανεξάρτητους υποψήφιους αυτής όπως του Δ. Σαμπαζιώτη (Δήμος Μεσσήνης) και του Π. Νίκα (Δήμο Καλαμάτας), ενημερώνουμε τους πολίτες ότι είναι εντελώς ανυπόστατες, κακοήθεις και υποβολιμαίες.   

6ον -  Η Χρυσή Αυγή θα στηρίξει ΜΟΝΟ τους συνδυασμούς της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ που έχουν ανακοινωθεί από τα επίσημα όργανα του κόμματος. Να γνωρίζουν οι ψευτο-παλαιο-πολιτικάντηδες, ότι όσοι σπέρνουν ψευδείς ειδήσεις, χρησιμοποιώντας το όνομα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ή των στελεχών της, προσπαθώντας να υφαρπάξουν την ψήφο των συμπολιτών μας, θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ. Θα χρησιμοποιήσουμε κάθε νόμιμη οδό που μας παρέχει η πολιτεία. 

Καλούμε τους Έλληνες να στηρίξουν τους υποψήφιους μας σε ΌΛΕΣ τις Περιφέρειες της Πατρίδος μας.


Σε όσους δήμους δεν υπάρχει συνδυασμός μας, να ψηφίσουν κατά συνείδηση!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.