COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Πειραιώτες ΠΡΟΣΟΧΗ: Έρχεται η Ρεπούση...

Αφιερωμένο στους Πειραιώτες "απανταχού" της Γης. Η Μαρία Ρεπούση αποδέχτηκε τη μεγάλη πρόταση της ΔΗΜΑΡ, να είναι υποψήφια Δήμαρχος Πειραιά.

Αγαπημένοι Πειραιώτες ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ...

Αντιλαμβάνεστε το τι έχετε να ακούσετε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Προσέξτε το Λιμάνι. Την ιστορία σας. Τον τόπο σας. Μην εκπλαγείτε κάποια στιγμή, αν ακούσετε παραφρασμένους ακόμα και τους "μύθους του Αισώπου". Μην παραξενευτείτε σε οποιαδήποτε "ανατρεπτική" πρόταση για την ανάπτυξη του Λιμανιού. Μην αιφνιδιαστείτε στις "κορώνες" που θα εκτοξεύονται πάνω από το κεφάλι σας, στο βωμό της "προόδου" σας.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ...
Έρχεται "φουριόζα" και με όραμα, σχέδιο και πολύ μπλα... μπλα... "Ετοιμοπόλεμη" να πάρει τα ινία στα χέρια της και να βάλλει τα πράγματα σε τάξη. "Προοδευτική" με τις ιδέες και το πρόγραμμά της. "Πεισματάρα" στο να πετύχει αυτά τα οποία πιστεύει, μέσα από τη σφαίρα "του δικού της κόσμου" και την οπτική της δικής της "γωνίας".
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ...
Όταν ανέτελλε ο 20ος αιώνας, ο Πειραιάς είχε οριστικά κερδίσει τη μάχη της αναδημιουργίας. Είχε αναδειχθεί στο πρώτο λιμάνι και στην δεύτερη πόλη της Ελλάδας. Κι ακόμη ευρύτερη διαγραφόταν η προοπτική του για τα επόμενα έτη, με την εκπληκτική εξέλιξή του, στη διαδρομή του εικοστού αιώνα και ως τις μέρες μας. Μην "τρομάξτε" αν δείτε τα παραπάνω να παραφράζονται. ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν, στη θάλασσα, τη γη, τον ουρανό. Όλα και ό,τι κινείται στα γεωγραφικά όρια του Δήμου Πειραιά, τίθεται υπό κριτική. Τίποτε όρθιο. Όλα στην αμφισβήτηση....
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ
Το μόνον που ελπίζουμε είναι να μη τα "βάλλει" με τον Ολυμπιακό. Εκεί η "μπάλα" δεν την παίρνει. Αλλά, με την Μαρία... "ποτέ μη λες ποτέ".


...Ο "μικρός Γιώργος" είναι στενοχωρημένος, γιατί θέλουν να "του εξαφανίσουν" το παιχνιδάκι του, το ΠΑΣΟΚ. Είναι ιστορικό κειμήλιο, από τον μπαμπά του τον Αντρέα. Η μητέρα του, Μαργαρίτα, είχε φροντίσει ώστε να το πάρει κάποια στιγμή στα χεράκια του ο Γιωργάκης, για να έχει με κάτι να ασχολείται. Μάλιστα, έχει πεισμώσει τόσο πολύ που ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του. Όπως λένε οι στενοί συνεργάτες του ΓΑΠ, δεν είναι μέσα στις προθέσεις του να κάνει νέο κόμμα, αλλά θέλει πίσω το ΠΑΣΟΚ. Το θέλει πίσω. Είναι "δικό" του. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο "μικρός Γιώργος" ζητάει πίσω και το "δαχτυλίδι" από τον άσπονδο φίλο του Βαγγελάκη. Κάποτε έπαιζαν "τόμπολα" στην ίδια αυλή και κατά κοινή ομολογία "όλων των πράσινων παιδιών" ο Βαγγελάκης, του είχε κάνει τη ζωή πατίνι. Έτσι και τώρα. Ο Βαγγέλης -σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες- δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα στο να επιστρέψει το δαχτυλίδι στο Γιώργο, λόγω της Ελιάς, αλλά θέτει όρους και προϋποθέσεις. Ποτέ δε θα σταματήσει να τυραννάει το "μικρό Γιωργάκη".....

..."Μέγα" στήριξη προς το πρόσωπο του Απόστουλου Τζιτζικώστα. Μετά τους Ανεξάρτητους Έλληνες, πήρε και το θετικό "οκ" από τον απερχόμενο δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Ο "μικρός Γιάννης" (βλέπε Μπουτάρη) απαντώντας σε σχετική ερώτηση, στην "Πρώτη Γραμμή" του Σκάι, είπε πως επιλέγει το Τζίτζι. Τον γνωρίζει και έχουν συνεργαστεί πολύ καλά αυτά τα δύο χρόνια που έγινε περιφερειάρχης Κ.Μ. Η τράπουλα λοιπόν ανακατεύεται για τα καλά και όλα στο "βωμό" της πολυπόθητης καρέκλας. Κανένας από τους δύο -ούτε ο Γιαννάκης ούτε ο Τζίτζι- θέλει να "την" αποχωριστεί και δε διστάζουν να συμμαχήσουν για το ποθητό αποτέλεσμα. Και έρχεται το πρώτο καίριο ερώτημα: "Εναντίον ποιών"? Ο Τζίτζι εναντίον της ΝΔ που δεν πήρε το χρίσμα από εκείνη και ο Μπουτάρης, εναντίον όλων. Ειδικά ο δεύτερος εναντίον όλων εκείνων που δεν υπέκυψε στη "μεγαλειότητα" του δημάρχου, για να του δώσουν το χρίσμα.
Όσο για το δεύτερο ερώτημα? "Υπέρ ποιών"?? Ο Τζίτζι ξέχασε πως συμπεριφέρθηκε στους νεοδημοκράτες που δεν ήταν με το μέρος του και τώρα ζητάει την ψήφο "όλων" για το καλό και την ανάπτυξη της περιφέρειας. Επίσης, παρέλειψε να πει, πως το 99% των έργων που εγκαινίασε (για να μην πούμε το 100%) ήταν της θητείας Παναγιώτη Ψωμιάδη. Ο Γιάννης, δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα διασυρμού της Θεσσαλονίκης και θέλει και την επόμενη πενταετία για την αποτελειώσει.
Αυτές είναι συμμαχίες. Αυτές.........

To γαλάζιο μάτι/MarketNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.