COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Η προσφυγή της Χρυσής Αυγής στο ΕΔΑΔ: Ομιλητές Νικ Γκρίφιν, Ηλίας Κασιδιάρης - Παρασκευή 10/1, Ξενοδοχείο Κρυστάλ, 5:30 μ.μ.

Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Κρυστάλ (Αχιλλέως 4, Πλατεία Καραϊσκάκη) στις 17:30 θα γίνει παρουσίαση της προσφυγής της Χρυσής Αυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ευρωπαϊκών Δικαιωμάτων.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος προσφεύγει στο ΕΔΑΔ, καταγγέλλοντας την παράνομη και αντισυνταγματική διαδικασία, με την οποία προφυλακίστηκαν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος και οι δύο βουλευτές Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν νέα ντοκουμέντα για το πώς στήθηκε η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.


Στην Συνέντευξη Τύπου, που θα παρουσιάσει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ομιλητές θα είναι ο Βρετανός Ευρωβουλευτής Νικ Γκρίφιν και ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο κ. Γκρίφιν ήταν από τους πρώτους που εξέφρασε την συμπαράστασή του προς την Χρυσή Αυγή, με ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο, αλλά και συμμετέχοντας στο Πανευρωπαϊκό συνέδριο στη Ρωσία για τις παράνομες πολιτικές διώξεις.

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, Ξενοδοχείο Κρυστάλ (Αχιλλέως 4, Πλατεία Καραϊσκάκη), 17:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.