COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Η χούντα του μπομπολιστάν: κατέβασαν τα μικρόφωνα για να μην ακουστεί η φωνή της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

Το Mega του Μπόμπολα έστησε σήμερα ένα ακόμη γελοίο «σόου» εις βάρος της Χρυσής Αυγής και φυσικά τα υπόλοιπα κανάλια των νταβατζήδων ακολούθησαν. Κατά την διάρκεια δήλωσης του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, ο υπάλληλος του Μπομπολιστάν κατέβασε τα μικρόφωνα ΟΛΩΝ των σταθμών και τα άφησε στο έδαφος. Έσπευσε μάλιστα να αποχωρήσει για να αποφύγει της καταγγελίες μας.. Απεδείχθη έτσι πως είναι 100% ψεύτες και στημένοι. Άκρως ενδιαφέρουσα η στιχομυθία που ακολούθησε με άλλους δημοσιογράφους και κατεγράφη από τις κάμερες.


Προς ενημέρωσή σας σημειώνουμε ότι χθες το βράδυ συνέβη ένα γεγονός που φανερώνει την άθλια τακτική του καθεστώτος κατά της Χρυσής Αυγής. Ενώ καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας ισχυρή αστυνομική δύναμη βρισκόταν πλησίον των δημοσιογράφων και των καμερών, δόθηκε άνωθεν εντολή να… «εξαφανιστεί» αμέσως μετά την λήψη της απόφασης. Στόχος του επίορκου υπαλλήλου του ΠΡΟ-ΠΟ ήταν να δημιουργηθεί επεισόδιο και να καταγγελθεί για μία ακόμη φορά η Χρυσή Αυγή, ώστε να αλλάξει η ατζέντα μετά τις άδικες και παράνομες προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Δυστυχώς για τους σκευωρούς η παρέμβαση βουλευτών και στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου δεν επέτρεψε να γίνει πράξη αυτός ο άθλιος σχεδιασμός. Αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά οι δημοσιογράφοι που ήταν παρόντες στο σημείο και η μαρτυρία τους κατεγράφη από την δική μας κάμερα, αμέσως μετά το γελοίο «σόου» του Mega. Έχει αξία να δείτε το σχετικό βίντεο:

Στημένο «επεισόδιο» κατά την δήλωση Κασιδιάρη:


Οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι παραδέχονται πως οι βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής απέτρεψαν την προβοκάτσια του καθεστώτος:


Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.