Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014

Β.Ήπειρος:23η επέτειος της ίδρυσης της Δημοκρατικής Ένωσης Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας «ΟΜΟΝΟΙΑ»

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ “ΟΜΟΝΟΙΑ”
BASHKIMI DEMOKRATIK I MINORITETIT ETNIK GREK “OMONIA’’
DEMOKRATIC UNION OF GREEK MINORITY IN ALBANIA “OMONIA” 

 Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου ο εορτασμός της 23ης επετείου της ίδρυσης της Δημοκρατικής Ένωσης Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας «ΟΜΟΝΟΙΑ». Πρώτα έγινε δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Δερβιτσάνη και αμέσως μετά ακολούθησαν οι χαιρετισμοί. Την Ελλάδα αντιπροσώπευε ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο κύριος Νικόλαος Κοτροκόης ο οποίος ανάγνωσε τον χαιρετισμό του Πρόεδρου της Δημοκρατίας κύριου Κάρολου Παπούλια, και του υφυπουργού εξωτερικών κύριου Γεροντόπουλου. Την κεντρική ομιλία στην Εκδήλωση είχε ο Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κ. Βασίλης Μπολάνος ο οποίος ανέγνωσε και τον χαιρετισμό του Πρωθυπουργού κ. Σαμαρά. 

Επίσης ο κύριος Μπολάνος στην ομιλία του αναφέρθηκε και χαιρέτησε το συνεχιζόμενο ενδιαφέρον της ελληνικής κυβέρνησης και του ίδιου του Πρωθυπουργού για τα προβλήματα που απασχολούν την κοινότητα μας.  Ακολούθησαν  χαιρετισμοί από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κύριο Στύλο, τον βουλευτή του Σύριζα κύριο Μπάρκα και ομιλία από τον Πρόεδρο του ΚΕΑΔ και αντιπρόεδρο της αλβανικής βουλής κύριο Ντούλε. Στο τέλος έγινε η καθιερωμένη κοπή της πίτας και ακολούθησε κοκτέιλ.     

Αγ. Σαράντα, 13 Ιανουαρίου 2014
Address: Rruga Nr3, Sarande, Albania, web site: www.deem-omonoia.com, e-mail: info@deem-omonoia.com, tel – fax 00355 85222522

Εκ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.