COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Απάντηση Ηλία Κασιδιάρη στα περί απαγόρευσης της υποψηφιότητάς του ως Δημάρχου Αθηναίων

Σήμερα το πρωί, κάποιος καθηγητής ονόματι Σωτηρέλης δήλωσε ότι δεν θα μπορώ να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων. Είπε επί λέξει αναφερόμενος σε εμένα ότι:"Αν υπάρξει παραπεμπτικό βούλευμα, δεν θα μπορέσει να κατέβει στις εκλογές. Διότι μετά, εκ των υστέρων, εάν εκλεγεί, θα εκπέσει του αξιώματός του".
Το όνομα του κυρίου το άκουσα για πρώτη φορά σήμερα, επομένως δεν μπορώ να έχω άποψη για το επιστημονικό κύρος, την εμβρίθεια και την σοβαρότητά του. Διάβασα όμως ένα σχετικό σχόλιο πολίτη σε ιστοσελίδα και το μεταφέρω εδώ γιατί περιέχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες: "Ο δήθεν διακεκριμένος Σωτηρέλης ήταν ο χειρότερος καθηγητής που γνώρισα στη Νομική Αθηνών. Γι'αυτό παρακαλώ τους φίλτατους δημοσιογράφους να μην αποκαλούν τον κάθε καθηγητή έγκριτο και διακεκριμένο χωρίς να γνωρίζουν και ειδικά χωρίς να έχουν πρώτα ρωτήσει ανθρώπους που είχαν την ατυχία να τους ζήσουν από κοντά ως διδάσκοντες. Είναι επίσης γνωστό στους νομικούς κύκλους ότι ο Σωτηρέλης είναι υψηλόβαθμος τέκτονας σε μεγάλη στοά των Αθηνών".

Ως απάντηση έχω να πω τα εξής: Κατ' αρχήν, ακόμα και αν υπάρξει παραπεμπτικό βούλευμα (έστω και χωρίς καμία ένδειξης ενοχής), δεν αλλάζει απολύτως τίποτα εις ότι αφορά τα πολιτικά μου δικαιώματα. Στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων εφαρμόζεται μόνο σε περίπτωση αμετάκλητης καταδίκης, διαδικασία εξαιρετικά χρονοβόρα, που σίγουρα δεν μπορεί να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από δύο έτη.
Ασφαλώς πιστεύω ακόμα πως ενώπιον του ακροατηρίου θα τηρηθούν τα προσχήματα και θα δικαστούμε όχι με βάση τις εντολές των ξεφτιλισμένων της κυβέρνησης, αλλά με βάση στοιχεία και πραγματικά περιστατικά (κάτι που θα σημάνει και την πανηγυρική μας αθώωση). Κλείνοντας τονίζω ότι με το υπάρχον νομικό πλαίσιο δεν υφίσταται καμία απολύτως περίπτωση απαγόρευσης της υποψηφιότητάς μου ως Δημάρχου Αθηναίων.
Οι εκλογές του Μαΐου ανοίγουν μία νέα σελίδα στην πολιτική ιστορία της Ελλάδος, με το γνήσια λαϊκό και εθνικό κίνημα της Χρυσής Αυγής να ανατέλλει πανίσχυρο και πολιτικά κυρίαρχο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.