COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΜΕ Αρκαδίας:ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στη δίκη του συναδέλφου Νίκου Γόντικα

Στην ένταση του αυταρχισμού της κυβέρνησης και της εργοδοσίας, απαντάμε με δυνάμωμα της ταξικής αλληλεγγύης. Δεν μας φοβίζει η βιομηχανία διώξεων και καταδικαστικών αποφάσεων πρωτοπόρων εργατών, αγροτών, αυτοαπασχολούμενων, νεολαίας που παλεύουν για τα δικαιώματά τους. Αντίθετα μας ατσαλώνουν.
Έτσι απαντάμε στη δίωξη του συναδέλφου Νίκου Γόντικα, μετά από μήνυση του πολιτικού κόμματος ΔΡΑΣΗ του Στ. Μάνου, ενάντια στο ΠΑΜΕ γιατί στις 10 Μάη του 2010 μέρα πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας, μαζί με εκατοντάδες απεργούς, συμμετείχε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο Τρίπολης, απαιτώντας την ανάκληση της απόλυσης του επιστάτη-φύλακα.

Αίτημα που στήριζαν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του 1ου  Γυμνασίου και Λυκείου Τρίπολης, ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία, που δραστηριοποιούνταν στο χώρο, η ΕΛΜΕ, το ΕΚΑ και δεκάδες άλλοι λαϊκοί φορείς. Απόλυση που ακόμα και τα δικά τους δικαστήρια έκριναν παράνομη.
Ξέρουμε ότι, όσο εντείνεται η αντιλαϊκή πολιτική τόσο θα εντείνεται η κρατική βία και καταστολή. Αποδεικνύεται ότι το αυταρχικό δόγμα της κυβέρνησης «νόμος και τάξη» οι επικίνδυνες θεωρίες «των άκρων» στοχεύουν το ταξικό εργατικό λαϊκό κίνημα.
Δυναμώνουμε την ταξική ενότητα και:
Παλεύουμε για την διεύρυνση των συνδικαλιστικών και λαϊκών ελευθεριών. Δεν μας πτοούν οι διώξεις και οι καταδίκες
Απαιτούμε την αθώωση του συναδέλφου Γόντικα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.