Τετάρτη, 1 Ιανουαρίου 2014

Κρήτη: Λουκέτο στην μεγαλύτερη τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα!


H τοπική οργάνωση, που τις παλιές καλές -και όχι πολύ μακρινές- εποχές του ΠΑΣΟΚ αριθμούσε μέχρι και 16.000 μέλη, καταρρέει υπό το βάρος των οικονομικών προβλημάτων αφού δεν μπορεί να αντεπεξέλθει ούτε στα βασικά έξοδα (ενοίκιο, ηλεκτρικό κλπ)!

Η μεγαλύτερη οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα, η άλλοτε πανίσχυρη ΤΟ Μασταμπά Ηρακλείου ετοιμάζεται να βάλει…λουκέτο σύμφωνα με το cretalive.gr!

Η απόφαση για ‘κλείσιμο’ έχει  παρθεί εδώ και καιρό από τη συντονιστική της ΤΟ, αφού δεν έχουν πληρωθεί τα οφειλόμενα στον ιδιοκτήτη, αλλά τελικά μερικοί ρομαντικοί, ιδεολόγοι, στελέχη του ΠΑΣΟΚ αντέδρασαν και ζήτησαν να δοθεί η τελική έγκριση από την Ολομέλεια!

Ναι, μοιάζει με το κύκνειο άσμα του ίδιου του ΠΑΣΟΚ το επικείμενο λουκέτο 


Έτσι, από τις Κεντρικές και Νότιες Συνοικίες συγκαλείται έκτακτη ολομέλεια στις 8 Ιανουαρίου, στις 6.30 το βράδυ η οποία εκτός από την "πολιτική συζήτηση" έχει ως βασικό θέμα τη μετακόμιση της ΤΟ στα γραφεία της Νομαρχιακής Οργάνωσης , δίπλα στην παλιά ακαδημία του Ηρακλείου! Στην πραγματικότητα δηλαδή καλούνται τα στελέχη να αποφασίσουν λουκέτο και μεταφορά του…αρχείου στη Νομαρχιακή κλείνοντας έναν κύκλο σχεδόν 40 ετών για την οργάνωση που καθόριζε εν πολλοίς τις πολιτικές στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ...


“Ναι, μοιάζει με το κύκνειο άσμα του ίδιου του ΠΑΣΟΚ το επικείμενο λουκέτο που ετοιμάζεται να βάλει η μεγαλύτερη κομματική οργάνωση της Ελλάδας. Και είναι περίεργο γιατί ακόμη έχει μέλη, πολλά μέλη” δήλωσε στο Cretalive ένα από τα παλιά και έμπειρα μέλη της οργάνωσης που παρακολουθεί με θλίψη τις εξελίξεις.


«Και είχαμε μείνει όλοι με την αίσθηση ότι το Καλοκαίρι που είχαμε βάλει κάποια χρήματα όλα είχαν τακτοποιηθεί» ανέφερε με νόημα, και επισήμανε ότι πρέπει να δοθούν εξηγήσεις.


Πάντως, η ΤΟ Μασταμπά που ήταν και σημείο αναφοράς για όλους τους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ, από τον Παπανδρέου μέχρι τον Βενιζέλο σήμερα, έπαιξε καταλυτικό ρόλο σε όλες τις κρίσιμες φάσεις του κόμματος. Κυρίως στις συνεδριακές διαδικασίες αφού έστελνε πάντα τους περισσότερους από όλες τις οργανώσεις.
skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.