COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Πραξικόπημα άνευ όρων από καρτέλ οικονομικών συμφερόντων,με εναλλαγές του κατ' επίφασην Πρωθυπουργού

Βίντεο: 

Είναι κατανοητό ότι κάποιοι έχουν αμφιβολίες... είναι κατανοητό ότι κάποιοι ευελπιστούν και ελπίζουν... Είναι κατανοητό πως είναι φρικτή η αλήθεια που γνωρίζουμε αν και μας την κρύβουν- και δεν θέλουμε να την πιστέψουμε, να την αποδεχθούμε. Είτε μας αρέσει , είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα, με πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και με εναλλαγές στη θέση του κατ' επίφασην Πρωθυπουργού.
Το πολιτικό σύστημα γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει, όπως γνωρίζει πάρα πολύ καλά σε τι έχει συναινέσει, ενώ γνωρίζει πάρα πολύ καλά και την κατάληξη των όσων μέχρι σήμερα ζούμε.

Στην Ελλάδα έγινε πραξικόπημα άνευ όρων σε καρτέλ οικονομικών συμφερόντων, σε συμφέροντα τρίτων χωρών και αποτελεί ταυτόχρονα το μέγιστο πείραμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων για την απόλυτη κατοχή μιας χώρας, χωρίς να προηγηθεί πόλεμος. Στην Ελλάδα έγινε πραξικόπημα και οι πραξικοπηματίες κυβερνούν, ενώ ταυτόχρονα μετέχουν σε σχέδιο ολικής απώλειας της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.
Στεναχώρησαν πολλούς μάλιστα οι αλήθειες του Βρετανού ευρωβουλευτή, Nigel Farage, περί ελλείψεως δημοκρατίας, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλη την Ευρώπη, και κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας. Ευθύς έσπευσαν «δημοσιογράφοι» να προσβάλλουν τον ίδιο και τα λεγόμενά του, προκειμένου να μην διαταραχτεί η εικονική σταθερότητα της χώρας.
Στην Ελλάδα έγινε πραξικόπημα από όλους εκείνους που γνώριζαν πως η θέση τους για το υπόλοιπο της ζωής τους είναι σε κάποιο κελί μιας υπόγειας φυλακής και αντάλλαξαν την τιμωρία τους με την δική μας δουλεία και με την άλωση της χώρας εις το διηνεκές.
Αυτούς τους πραξικοπηματίες πρέπει να τους απομακρύνουμε εμείς, γιατί δεν θα το κάνει κανένας άλλος για εμάς.... είτε το πιστεύουμε είτε όχι, όλοι γνωρίζουμε πλέον πως είναι ζήτημα ζωής και θανάτου...
Πρέπει να αντιδράσουμε, να εξουδετερώσουμε τους προδότες... Η αυτοί ή εμείς...

xristianodimokratesell



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.