COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ο βόθρος του Μαξίμου μέσω Πρώτου Θέματος: «Μόνη μας ελπίδα να απαγορεύσουμε την Χρυσή Αυγή»

Έναν ακόμη οχετό απειλών και αθλιοτήτων εξαπολύει σήμερα το Μαξίμου κατά του Εθνικιστικού Κινήματος. Κομιστής του και πάλι ο Αναστασιάδης (Πρώτο Θέμα), που πρέπει να τον κρατάνε πολύ σφικτά τα κοράκια του Σαμαρά για να φτάνει στο έσχατο σημείο να προαναγγέλει τέτοιου είδους παρανομίες και εκτροπές. Ο τίτλος του κατάπτυστου άρθρου φανερώνει τον τρόμο της χούντας του μνημονίου, που - παρά τις βρώμικες μεθοδεύσεις της - καταρρέει και αντικρύζει με απόγνωση την ραγδαία άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου: «Χρυσή Αυγή: Μπορεί να μη φτάσει καν στην κάλπη».


Ακολουθεί ένα ενδεικτικό απόσπασμα του κειμένου, που φανερώνει ξεκάθαρα τι μεθοδεύουν τα πολιτικά πτώματα της Συγγρού... Κυβερνητικά στελέχη επικαλούνται τον διεθνή αντίκτυπο από την τυχόν συμμετοχή ενός μορφώματος στις εκλογές που έχει χαρακτηριστεί «εγκληματική οργάνωση. «Θα αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία να επιτραπεί η συμμετοχή στις εκλογές μίας εγκληματικής οργάνωσης, της οποίας η ηγεσία έχει οδηγηθεί στις φυλακές με αυτήν ακριβώς τη βαρύτατη κατηγορία», επισημαίνουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι που μελετούν προσεκτικά το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο και την επάρκειά του για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις που ουσιαστικά θα θέτουν εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή. Η επικρατέστερη εκδοχή στην οποία φαίνεται να καταλήγουν στην κυβέρνηση, είναι ότι «δεν απαιτείται νομοθετική πρωτοβουλία», όπως συνέβη με την περίπτωση της αναστολής της κρατικής χρηματοδότησης, αλλά «αρκεί απόφαση του αρμοδίου επί του ζητήματος Α’ Τμήματος του Αρείου Πάγου», στο οποίο πριν από κάθε εκλογική αναμέτρηση τα κόμματα και οι οργανώσεις υποβάλλουν δήλωση συμμετοχής για να ανακηρυχθούν οι υποψήφιοί τους. Πρώτο Θέμα – 4/1/13

Δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν οι φίλοι και οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής που διαβάζουν αυτές τις γελοιότητες. Αυτό είναι ένα παλιό σχέδιο της χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά και οι εν λόγω μεθοδεύσεις είναι εδώ και πολύ καιρό γνωστές στο κομματικό μας επιτελείο. Τις είχε μάλιστα αποκαλύψει ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος σε ομιλία του, κατά την διάκρεια παλαιότερης συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής μας ομάδας τον Απρίλιο του 2013. Είχε δηλώσει τότε επί λέξει ότι «ψάχνουν απεγνωσμένα έναν επίορκο δικαστικό για να ακυρώσει τα ψηφοδέλτιά μας, όμως προς τιμήν των Ελλήνων δικαστών, δεν έχει βρεθεί ένας τέτοιος εφιάλτης».

Το μόνο βέβαιο είναι πως το εθνικιστικό ποτάμι δεν σταματά όσες παρανομίες και αν διαπράξουν τα ανδρείκελα των ξένων τοκογλύφων. Η Χρυσή Αυγή είναι πλέον ένα Κίνημα πανελλήνιο, που έχει ριζώσει στις καρδιές εκατομμυρίων συμπατριωτών μας. Ακόμα και αν βρεθεί ένας επίορκος και προδότης δικαστικός για να κάνει τη βρώμικη δουλειά και να μην ανακηρύξει το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής, το εθνικιστικό ρεύμα δεν πρόκειται να περιοριστεί, αντίθετα, θα γίνει περισσότερο ορμητικό, αφού κάθε Έλληνας θα αντιληφθεί ξεκάθαρα ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός του κατεστημένου. Ο ανώνυμος λασπολόγος του «Πρώτου Θέματος» φανερώνει τις φοβίες των σκευωρών: «Στην κυβέρνηση δεν αποκλείουν την πιθανότητα ενός ελιγμού από τη μεριά των Χρυσαυγιτών με την από καιρό φημολογούμενη προετοιμασία τους να εμφανιστούν στις εκλογές με διαφορετικό όνομα και άλλα σύμβολα».

Είναι προφανές πως τα ρετάλια της ΝΔ που διαπράττουν το ένα έγκλημα μετά το άλλο για να πλήξουν ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, έχουν αντιληφθεί το αδιέξοδο. Ένα αδιέξοδο στο οποίο εγκλωβίστηκαν μόνοι τους, λόγω της αυθάδειας και της αμετροέπειάς τους. Η Χρυσή Αυγή βεβαιώνει τον ελληνικό λαό πως δεν θα αργήσει η ώρα της πολιτικής κάθαρσης και της απόδοσης ποινικών ευθυνών σε όσους πρόδωσαν την Πατρίδα και κατέλυσαν το Σύνταγμα των Ελλήνων.


Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.