COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Ε. Ζαρούλια: Η χούντα Σαμαρά απελευθερώνει τρομοκράτες και στερεί το δικαίωμα ψήφου στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Έχασε τα λόγια του ο υπουργός του Σαμαρά, Αθανασίου στις καταγγελίες της Χρυσής Αυγής κατά την επίκαιρη ερώτηση της Ελένης Ζαρούλια
Η Συναγωνίστρια Ζαρούλια αναφέρθηκε αρχικά στην λάσπη του καθεστώτος και των φερεφώνων των καναλιών πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή επιδιώκει με λόγια και με πράξεις την κατάλυση της Δημοκρατίας και του Πολιτεύματος, την στιγμή που ως νόμιμο πολιτικό κόμμα έχει καταθέσει δήλωση στον Άρειο Πάγο πως δεν αποσκοπεί κάτι τέτοιο. Βέβαια, την ίδια ώρα η χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά έχει καταλύσει κάθε έννοια δικαίου και διάκρισης των εξουσιών με τις παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη και την σκευωρία που έστησε κατά της Χρυσής Αυγής.

Η βουλευτής Β΄ Αθήνας της Χρυσής Αυγής ρώτησε τον υπουργό της κλίκας Σαμαρά Αθανασίου πώς γίνεται να δίνονται άδειες σε δολοφόνους τρομοκράτες και μετά να μην επιστρέφουν ποτέ στην φυλακή, ενώ την ίδια ώρα απαγορεύεται στους νομίμως εκλεγμένους εκπροσώπους του ελληνικού λαού, τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να προσέλθουν στην Βουλή και να ασκήσουν τα συνταγματικά δικαιώματά τους. Συνέπεια αυτού του κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος είναι τα ανθελληνικά νομοσχέδια της χούντας Σαμαρά να ψηφίζονται από την παράνομη Βουλή των 294!
Ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν απάντησε στις εμπεριστατωμένες καταγγελίες της Συναγωνίστριας Ζαρούλια για το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή διώκεται με πολιτικά κριτήρια για τα ανύπαρκτα αδικήματα γνώμης και της συλλογικής ευθύνης. Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Συντάγματος της Ελλάδος: "Καθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και δια του Τύπου τους στοχασμούς του τηρώντας τους νόμους του κράτους". Επιπλέον, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή σύμβαση δικαιωμάτων του ανθρώπου (άρθρο 10): "Παν πρόσωπον έχει δικαίωμα εις την ελευθερία εκφράσεως. Το δικαίωμα τούτο περιλαμβάνει την ελευθερίαν γνώμης ως και την ελευθερία λήψεως ή μεταδόσεως πληροφοριών ή ιδεών, άνευ επεμβάσεως δημοσίων αρχών και ασχέτως συνόρων". Τέλος, σύμφωνα με το άρθρο 19 του διεθνούς συμφώνου για τα ατομικά και πολιτικά δικαιώματα: "Κανείς δεν πρέπει να υπόκειται σε διακριτική μεταχείριση και να παρενοχλείται για τις απόψεις του. Κάθε πρόσωπο έχει δικαίωμα στην ελευθερία της έκφρασης".
Σε όλα αυτά ο θλιβερός Αθανασίου δεν απάντησε, αλλά αρκέστηκε να διαβάζει μια γραπτή απάντηση που του την είχαν ετοιμάσει οι "επικοινωνιολόγοι" του υπουργείου, τονίζοντας συνέχεια ότι δεν εννοούσε αυτό που έλεγε όταν μιλούσε για "δίκαιη δίκη".
Στην δίκαιη έκρηξη της Συναγωνίστριας Ζαρούλια ο προεδρεύων Μαρκογιαννάκης, ζητώντας την άδεια από μια άδεια αίθουσα, επέβαλε πειθαρχική ποινή. Βέβαια, όταν ακούγονται τα ίδια και χειρότερα από τους βουλευτές του "συνταγματικού τόξου" οι προεδρεύοντες κωφεύουν!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.