COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ 2014 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ
ΚΑΚΟΧΡΟΝΗ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ                      ΣΑΣ ΑΓΥΡΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ                         
Πρώτες ημέρες του νέου έτους 2014 και είθισται να ανταλλάσσουμε ευχές, όπως, Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά, σε μια προσπάθεια μετάδοσης αισιοδοξίας προκειμένου να πάρουμε δύναμη ο ένας από τον άλλο για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε έναν ακόμη χρόνο, που όλοι πολύ καλά γνωρίζουμε πως είναι χειρότερη έκδοση του προηγούμενου που μας άφησε. 

Ενός 2013, όπου ο Ελληνικός λαός έζησε στο πετσί του τις αδηφάγες ορέξεις, σαρκοβόρων ορνέων αλλά και σαρκοβόρων υαινών, που οσμίστηκαν το «πτώμα» της Ελλάδος και το κατασπάραξαν αφού πρώτα  το «σώμα» της πατρίδας μας το βίασαν επανειλημμένως πριν το θανατώσουν, τα εγχώρια τσιράκια και οι υποτακτικοί των διεθνών-τοκογλύφων δανειστών μας! Αυτά τα σιχαμένα ερπετά της πολιτικής συγκυβέρνησης, του χθες και του σήμερα, τα οποία κατάντησαν την Ελλάδα από ισότιμο εταίρο της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, σε διακονιάρη επαίτη του περισσεύματος της νεοναζιστικής Γερμανίας. Που εξυπηρέτησαν τα συμφέροντα των «εταίρων» μας, υποτασσόμενοι άνευ όρων στα δόλια και παράλογα αιτήματά τους, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το συμφέρον της πατρίδος μας και την αξιοπρεπή διαβίωση του λαού μας.    
Έτσι, δυστυχώς, την Ελλάδα μας από όποια πλευρά και να την κοιτάξεις, σε πληγώνει βαθύτατα. Έχουν απεμποληθεί τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Έχει χαθεί η Εθνική μας Ανεξαρτησία. Έχουμε παραιτηθεί από κάθε δικαίωμα προστασίας μας, από τη στιγμή που αποδεχτήκαμε την υπαγωγή της χώρας μας στο Αγγλικό Δίκαιο. Μια προστασία που μας παρείχε η συμμετοχή μας στο Διεθνές Δίκαιο. Την ίδια ώρα ο Ελληνικός λαός πένεται και δυστυχεί. Κάθε μέρα νέοι άνεργοι προστίθενται στο μακρύ κατάλογο της ανεργίας, από τη στιγμή που ξένες και εγχώριες εταιρείες μεταφέρουν τις δραστηριότητές τους σε άλλες χώρες με καλύτερη φορολογική συνέπεια και ταυτόχρονα βάζουν λουκέτο μικρές επιχειρήσεις, οι οποίες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα δυσβάστακτα φορομπηχτικά μέτρα της κυβέρνησης. Κάθε μέρα, που περνάει νοικοκυραίοι και οικογενειάρχες Έλληνες, αδυνατώντας να ανταπεξέλθουν στα πάσης φύσεως οικονομικά χαράτσια, δίνουν τέλος στη ζωή τους. Προτιμούν το θάνατο από τον εξευτελισμό και τον κοινωνικό διασυρμό.
Τα παραπάνω, προφανώς τα έλαβε υπ΄ όψη του ο κ. Σαμαράς όταν στο μήνυμά του για τη νέα χρονιά, αποδέχτηκε πως: «Το 2013 ήταν το έτος μηδέν». Μας τα χάλασε όμως, στη συνέχεια και μας δημιούργησε την πεποίθηση πως πέραν των άλλων είναι και μια διχασμένη και επικίνδυνη προσωπικότητα, όταν είπε: «Βάλαμε τέλος στην κατρακύλα. Το 2014 θα είναι η πρώτη χρονιά της ανόδου. Δεν ζητάμε πια δανεικά, καταφέραμε να καλύπτουμε τις ανάγκες μας μόνοι μας και πετύχαμε πρωτογενές πλεόνασμα». Για ποιο πρωτογενές πλεόνασμα, μιλά ο πολιτικός τσαρλατάνος; Αυτό που δημιούργησε διά μέσω των τεράστιων δημόσιων οφειλών προς τους ιδιώτες και που αποδίδονται με φοβερή καθυστέρηση ή μέσω της παρακρατήσεως και της μη αποδόσεως συντάξεων (πέραν του ενός έτους) σε νέους συνταξιούχους; Για ποια άνοδο μιλάει ο ολετήρας της κοινωνίας μας και ο εντολοδόχος των τραπεζιτών των Βρυξελλών και της Μέρκελ; Δεν γνωρίζει πως για να δημιουργηθεί ανάπτυξη, με κεφάλαια που θα έλθουν, κυρίως από το εξωτερικό, θα πρέπει στον επενδυτή να έχει εξασφαλίσει το κράτος τουλάχιστον τα παρακάτω:
Σταθερή πολιτική κατάσταση
Σταθερό φορολογικό καθεστώς
Γρήγορη απόδοση Δικαιοσύνης  
Τι από τα παραπάνω, λοιπόν εξασφαλίζονται στον επενδυτή, προκειμένου να επενδύσει σε μια χώρα κατεστραμμένη, με σκοπό την επανεκκίνηση της μηχανής της;   
Ωστόσο, αυτό το πολιτικό σύστημα από το 1974 μέχρι σήμερα, νοσούσε βαρύτατα αλλά κατάφερνε τις «ακαθαρσίες» του να τις καλύπτει περίτεχνα, ξεγελώντας και υφαρπάζοντας την ψήφο του Ελληνικού λαού, διαιωνίζοντας έτσι, το σιχαμένο είδος του! Όμως, δυστυχώς γι΄ αυτούς, σήμερα έχοντας χάσει «το πελατειακό κράτος» και τους μισθοφορικούς στρατούς των διορισμένων Δημοσίων υπαλλήλων, ξεγυμνώθηκαν και απέδειξαν πως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ήταν από το 1974, εγκληματικές οργανώσεις που ασέλγησαν και τελικά δολοφόνησαν τον Ελληνικό λαό! Ήταν πολιτικές οργανώσεις cosa nostra, που θα ζήλευε και ο Αλ Καπόνε. Γιατί ποια εγκληματική οργάνωση έχει χειρότερους και πιο επικίνδυνους από τους:
Θεόδωρο Τσουκάτο (στενός συνεργάτης του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ): Παραδέχτηκε πως έλαβε χορηγία από την πολυεθνική γερμανική εταιρεία Siemens, 2 εκ. γερμανικά μάρκα και τα οποία κατέθεσε στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, αλλά τελικά ακόμη ψάχνουν να τα βρουν.
Τάσο Μαντέλη (πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ): Aποδέχτηκε χορηγία από την γερμανική πολυεθνική εταιρεία Siemens, μέσω των μαύρων ταμείων της (έχει παραπεμφθεί σε δίκη).
Άκη Τσοχατζόπουλο (πρώην βαρόνος υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και παρ΄ ολίγον Πρωθυπουργός της χώρας): Έχει ήδη καταδικαστεί για ξέπλυμα και αποδοχή μαύρου χρήματος.
Γιάννη Σμπώκο (μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ και αρχισυνεργάτης του Άκη): Έχει ήδη καταδικαστεί.   
Γιάννο Παπαντωνίου (ο άλλοτε τσάρος-υπουργός Οικονομικών στις κυβερνήσεις Σημίτη): Παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη για τα εξοπλιστικά προγράμματα.
Και λίγο πριν τις εορτές, έσκασαν κι άλλες βραδυφλεγείς βόμβες! 
Αντώνης Κάντας (διατέλεσε αναπληρωτής διευθυντής εξοπλισμών επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου και Γιάννου Παπαντωνίου και ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτών και εισαγγελέων): Γι΄ αυτόν τον «κολλητό» των Τσοχατζόπουλου- Παπαντωνίου, η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος εντόπισε τα πρώτα 14 εκατομμύρια δολάρια σε λογαριασμό του στην Σιγκαπούρη ενώ ο Αντώνης Κάντας έδωσε όλα τα στοιχεία για δυο ακόμη λογαριασμούς σε Σιγκαπούρη και Ελβετία που περιέχουν άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια! 
Χάρης Τομπούλογλου (στέλεχος της ΝΔ και υποψήφιος Βουλευτής της, κολλητός της οικογένειας Σαμαρά, Πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού): Αντιμετωπίζει κατηγορίες για τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης και της παθητικής δωροδοκίας καθώς συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να παραλαμβάνει 25.000 ευρώ προσημειωμένα προκειμένου να μην κηρύξει έκπτωτη την διαφημιστική εταιρεία που είχε κερδίσει έργο του Νοσοκομείου.
Μιχάλης Λιάπης (πρώην υπουργός, εξάδελφος του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή): Προέβη στην πλέον εξευτελιστική και ατιμωτική πράξη της πλαστογράφησης των πινακίδων κυκλοφορίας του πολυτελούς αυτοκινήτου του, όταν ο ίδιος και το κόμμα του αναγκάζουν τον Ελληνικό λαό σε καθημερινή οικονομική αιμορραγία! Καταδικάστηκε σε 4ετή φυλάκιση με αναστολή χωρίς κανένα ελαφρυντικό. Ο δε εισαγγελέας στην πρότασή του, ήταν καταπέλτης και χαρακτήρισε τον πρώην υπουργό "επικίνδυνο άτομο με ροπή προς το έγκλημα".
Ναι, επικίνδυνα άτομα με ροπή προς το έγκλημα μας κυβερνούσαν δεκαετίες τώρα και εξακολουθούν να μας κυβερνούν. Εγκληματικές οργανώσεις που εξαρθρώνονται κάθε μέρα γιατί τους έχουν βγει οι κουκούλες της απατεωνιάς τους. Ξεσκεπάστηκαν απόλυτα στον Ελληνικό λαό και αποκαλύπτεται το εγκληματικό προσωπείο τους.
Όμως, χρειάζεται προσοχή και εγρήγορση από τον Ελληνικό λαό. Αυτά τα άθλια ζόμπι προσπαθούν να επανακάμψουν. Προσπαθούν να αλλάξουν πρόσωπα για να μας ξεγελάσουν άλλη μια φορά. Θα λέγονται το κόμμα της «Ελιάς» και των 58. Θα λέγονται ΝΔ του Δημήτρη Αβραμόπουλου, άρα προστρέξτε όσοι αποχωρήσατε από τη ΝΔ. Όλοι πίσω στο μαντρί. Εμείς είμαστε άλλοι. Και όσοι δεν μας πιστέψετε, εμείς θα φτιάξουμε και άλλο κόμμα, το κόμμα του Πολύδωρα, του όψιμου «επαναστάτη». Και αν δεν πιστέψετε αυτόν, έχουμε και τον Γιώργο Καρατζαφέρη, τον όψιμο πατριώτη. Πάρε κόσμε, λύσεις πολλές, λύσεις καλές, «Αλλαγή» του χθες και του σήμερα.  
ΟΧΙ λοιπόν, πολιτικά ρεμάλια, όχι απατεώνες του Ποινικού Κώδικα. Ο λαός μας ξύπνησε και βροντοφωνάζει. Δεν θα ψηφίσω ποτέ, όποιον πολιτικό ψήφισε Μνημόνιο. Όποιον μπορούσε να πει ΟΧΙ και είπε ΝΑΙ στη δυστυχία μου, στην εξαθλίωση της οικογένειάς μου, στην απεμπόληση της υπερηφάνειας μου! ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ
ΚΑΚΟΧΡΟΝΗ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΓΥΡΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ             






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.