COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΕΝ.Α.Κ ΓΙΑ ΤΟ 2014

Tο 2013 ήταν μια τραγική, μια καταστροφική χρονιά για τον ελληνικό λαό. Χρονιά ανέχειας, ανεργίας, εξαθλίωσης, ξεπουλημάτων δημόσιας λαικής - εθνικής περιουσίας, απογοήτευσης και ανασφάλειας, χρονιά σκληρής εφαρμογής του ιμπεριαλιστικού σχεδίου για την Ελλάδα, χρονιά εντεινόμενης εθνικής εξάρτησης. Το εγχώριο μπλοκ εξουσίας και η ντόπια πλουτοκρατία, η αντιπαραγωγική αλητο αριστοκρατία, έκαναν τις δουλειές τους με το "άγιο" ευρώ, σε πλήρη συνεργασία και υποταγή στα διεθνή κέντρα, βυθίζοντας την χώρα και τον κόσμο της στην διάλυση, στον αυταρχισμό και στην μαζική φτωχοποίηση...
Στην ίδια γραμμή - όπως όλα δείχνουν - σχεδιάζουν να "δουλέψουν" και στο 2014... Η ΕΝ.Α.Κ εύχεται στο λαό και τη νεολαία της Ελλάδας υγεία και δύναμη. Να γίνει το 2014 χρονιά μεγάλων αγώνων αντίστασης, επιβίωσης, ελπίδας, προοπτικής. Να γίνει το 2014 χρονιά συσπείρωσης και ενεργοποίησης του λαϊκού παράγοντα.
Χωρίς αυταπάτες, έξω απο τα πλαίσια και τα παιγνίδια της διάσπασης, του συμβιβασμού, της συσκότισης, της μεγαλοστομίας και του αποπροσανατολισμού, να ενισχύσουμε και να δυναμώσουμε την εργατική λαϊκή ενότητα και το λαϊκοδημοκρατικό εργατικό κίνημα, ανοίγοντας ουσιαστικούς και ελπιδοφόρους δρόμους και κάνοντας αληθινά βήματα μπροστά. Προς την κοινωνική πρόοδο, την λαϊκή εξουσία και ευημερία, την εργατική κυριαρχία, την πραγματική Ανεξαρτησία και την παραγωγική ανασυγκρότηση της πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.