COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Ο Καμίνης «βυθίζει» τα προβλήματα!

Την προηγούμενη Παρασκευή ο κ. Καμίνης αποφάσισε να παρουσιάσει τον πρώτο βυθιζόμενο κάδο στην πλατεία του Αγίου Θωμά στο Γουδί. Για όσους δεν γνωρίζουν, στη συγκεκριμένη πλατεία επί θητείας Κακλαμάνη έγινε μία μεγάλου εύρους ανάπλαση. Η όλη κατασκευή έγινε με βιοκλιματικά κριτήρια και παραδόθηκε μία πλατεία – κόσμημα για τους κατοίκους της περιοχής.
Το μόνο μέρος της πλατείας στο οποίο δεν πρόλαβε η τότε διοίκηση του Δήμου να παρέμβει ήταν η Βιβλιοθήκη του Πνευματικού Κέντρου του Αγίου Θωμά Αμπελοκήπων. Μία βιβλιοθήκη τα βιβλία της οποίας στοιβάζονται στα γραφεία της 7ης Δημοτικής Κοινότητας και που παραμένει κλειστή και έρμαιο καταστροφέων και τρωκτικών μέχρι σήμερα.

Ο βυθιζόμενος κάδος που παρουσίασε ο κ. Καμίνης είναι ακριβώς δίπλα σε αυτή τη βιβλιοθήκη. Όλοι λοιπόν οι κάτοικοι της περιοχής όταν είδαν τη νέα κατασκευή φαντάστηκαν ότι ο Δήμαρχος θα ανακοινώσει τουλάχιστον μία λύση και για τη βιβλιοθήκη. Την ημέρα δε που ήρθε ο ίδιος να ανακοινώσει μπροστά στις κάμερες τον βυθιζόμενο κάδο που τοποθέτησε, όλοι ήταν πλέον σίγουροι ότι το θέμα της βιβλιοθήκης θα πάρει επιτέλους το δρόμο του. Τόσες κάμερες θα υπήρχαν, ήταν σχεδόν αδύνατο να κάνουν λήψη του κάδου και όχι της βιβλιοθήκης.

Κι όμως η λύση βρέθηκε και παρουσιάζεται στις 3 φωτογραφίες που δημοσιεύουμε:

Στην πρώτη φωτογραφία (η οποία ήταν και η λήψη που έδειξαν όλα τα ηλεκτρονικά μέσα) φαίνεται ο Δήμαρχος να κάνει δηλώσεις έχοντας στα δεξιά του τον κάδο. Γιατί όμως στα δεξιά; Μήπως ξαφνικά του αρέσει αυτή η μεριά;

Στην δεύτερη φαίνεται ένα λίγο διαφορετικό πλάνο (που έπαιξε σε λιγότερα μέσα) και στην αριστερή άκρη του οποίου φαίνονται κάποιοι άνθρωποι και από πάνω τους μία ταμπέλα που ίσα που δείχνει το «ΛΟΚΗΠΩΝ». Και σίγουρα όλοι πλέον θα αναρωτιέστε, μα καλά δεν βγάζανε ένα πλάνο με όλο το κτίριο που είναι ακριβώς δίπλα από τον κάδο για να φαίνεται και η περιοχή που έγινε αυτό το «μεγάλο» έργο;

Η απάντηση έρχεται στην τρίτη φωτογραφία όπου φαίνεται σχεδόν ολόκληρο το κτίριο που θέλησε να κρύψει ο Δήμαρχος από τη συγκεκριμένη παρουσίαση. Προφανώς δεν έχει επί τρία χρόνια καμία απάντηση για το συγκεκριμένο πρόβλημα, οπότε θα σκέφτηκε ότι όποιο θέμα δεν μπορεί να λύσει αρκεί να το κρύψει. Αυτό που θα έπρεπε να αντιληφθεί ο κ. Καμίνης είναι ότι με αυτά τα τερτίπια σύντομα θα ακολουθήσει την πορεία του νέου του κάδου: βυθιζόμενος!

Γρηγόρης Λέων 

Ιατροδικαστής- Σύμβουλος 7ης Δ.Κ Δήμου Αθηναίων




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.