COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Η αδιάσπαστη ενότητα της Χρυσής Αυγής - Δήλωση Νικολάου Μιχαλολιάκου

 Με αφορμή την νέα γελοία επικοινωνιακή επίθεση κατά του Λαϊκού Συνδέσμου και τα σενάρια περί "εμφυλίου στην Χρυσή Αυγή" που αναπαράγουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ (το Βήμα του Ψυχάρη κλπ), ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος προέβησαν στις εξής δηλώσεις:

Νικόλαος Μιχαλολιάκος: Τις τελευταίες ημέρες διακινούνται και πάλι φαιδρά σενάρια από τα ΜΜΕ των νταβατζήδων περί... "διαμάχης στις τάξεις του Εθνικιστικού Κινήματος" .
Είδαν ότι δεν κατάφεραν τίποτα με τις δολοφονίες και τις παράνομες φυλακίσεις και προσπαθούν με γελοία ψέμματα να μας πλήξουν. Υπενθυμίζω ότι αυτό το σχέδιο, που πηγάζει από κρατικές υπηρεσίες, είναι πολύ παλαιό και εντελώς αποτυχημένο. Ενωμένοι οι βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής βαδίζουμε εμπρός και συνεχίζουμε τον αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία.

Ηλίας Κασιδιάρης: Η ενότητα της Χρυσής Αυγής και η αντοχή της στις βρώμικες επιθέσεις του Συστήματος έχει τρομοκρατήσει αυτούς που θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα. Τα ψέματά τους έχουν καταντήσει γελοία και προκλητικά. Έφτασαν στο σημείο να πουν ότι... αποχωρώ από την Χρυσή Αυγή και ότι δεν συναντώ τον Αρχηγό μας στις φυλακές!  Βρίσκονται στην κυριολεξία σε παροξυσμό βλέποντας πως η τρομερή πολεμική εναντίον μας, όχι μόνο δεν μας αγγίζει, αλλά μας κάνει ισχυρότερους.

Όσον αφορά τις επισκέψεις των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου στις φυλακές, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος προέβη στην παρακάτω καταγγελία: Ως βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου έχουμε την δυνατότητα να συναντάμε μόνο για 20 λεπτά την εβδομάδα τον Αρχηγό του κόμματός μας (και μόνο ένας βουλευτής κάθε εβδομάδα). Σε αντίθεση με τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης "πυρήνες της φωτιάς" που δέχονται δίωρες επισκέψεις δύο φορές την εβδομάδα, ενώ τις Κυριακές το επισκεπτήριό τους είναι ελεύθερο.

Το καθεστώς δίνει άδειες σε τρομοκράτες δολοφόνους για την "κοπανάνε" όμως δεν επιτρέπει στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να μεταβαίνουν φρουρούμενοι στη βουλή για να καταψηφίζουν τα άθλια μνημονιακά μέτρα. Η χούντα του μνημονίου έχει δίκιο να μας θεωρεί πιο επικίνδυνους από τους εγκληματίες τρομοκράτες, γιατί είμαστε η μόνη ανεξάρτητη πολιτική δύναμη που μπορεί να συσπειρώσει τον ελληνικό λαό και να γκρεμίσει το καθεστώς της κλεπτοκρατίας και της ξενοδουλείας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.