COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:“Πολεμικά όπλα” με χρωματιστές μπίλιες και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες - Περιμένουμε απάντηση για τα τάγματα εφόδου της ΝΔ

Βίντεο:
Ο εκπρόσωπος Τύπου απάντησε στα νέα "συγκλονιστικά" ντοκουμέντα που διακινούν τα παπαγαλάκια του Δένδια ως πειστήρια του οπλοστασίου της Χρυσής Αυγής: "Έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο γελοιότητας που εμφανίζουν ως όπλα τα πλαστικά airsoft με τις πλαστικές μπίλιες που αν σου ρίξουν στο πουκάμισο, θα σου αφήσει λεκέ. Βέβαια εδώ έχουμε και τον υφυπουργό της Νέας Δημοκρατίας Παπαδόπουλο πάνοπλο να συνοδεύεται από τάγματα εφόδου της Νέας Δημοκρατίας με στολές παραλλαγής, αλλά για όλα αυτά δεν έχει δώσει κανείς απάντηση.

Τα περίφημα όπλα της Χρυσής Αυγής που παρουσιάζουν ως ντοκουμέντα κάτω δεξιά έχουν και επαναφορτιζόμενη μπαταρία! Είναι δηλαδή... πολεμικά όπλα που λειτουργούν με ηλεκτρισμό. Όλα αυτά τα γνωρίζει η αστυνομία. Διαρρέει όμως αυτά τα στοιχεία επίτηδες για δημιουργεί εντυπώσεις και να παραπλανά τους αδαείς. Είχαν συλλάβει πολίτη που κατείχε εφημερίδες της Χρυσής Αυγής και εμφάνιζαν πολεμικό τυφέκιο M 16 και από κάτω μια υποσημείωση με μικρά γράμματα τύπου airsoft με πλαστικές μπίλιες. Έχω και εγώ πικρή πείρα, όταν με εμφάνιζαν με νόμιμη καραμπίνα που διαθέτω που κάνει το πολύ για μπεκάτσες και έλεγαν ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κρατά καλάσνικοφ.
Συνεχίστε με αυτόν τον τρόπο, έτσι θα ανεβάσετε την Χρυσή Αυγή στο 30%"
ΤΑ... ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Πολεμικό τυφέκιο Μ-4 με... επαναφορτιζόμενη μπαταρία
και η διαφήμιση της μπαταρίας στο διαδίκτυο
Το περίφημο "Καλάσνικοφ"
Και το "καλάσνικοφ" του Ηλία Κασιδιάρη
Ο υφυπουργός του Σαμαρά με πιο... "εξελιγμένο κομμάτι"
Και η ένοπλη συνοδεία του με στολές παραλλαγής από τα τάγματα εφόδου της ΝΔ
Για όποιον ενδιαφέρεται κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο
Πάντα τις ίδιες αθλιότητες πράττουν κάποιοι επίορκοι: στο Ρέθυμνο παρουσίαζαν ανάλογο εύρημα ως... "πολεμικό τυφέκιο Μ16" με την υποσημείωση στο τέλος (και με μικρά γράμματα): τύπου airsoft με πλαστικά σφαιρίδια.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.