COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ του Γεν. Γραμματέα της ΓΣΕΕ κ. Νικ. Κιουτσούκη με αφορμή την απάντηση του ΟΛΙ ΡΕΝ για το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής της Ελλάδας

Την ώρα που οι έλεγχοι και οι έρευνες των εισαγγελέων αποκαλύπτουν καθημερινά διαδρομές μαύρου χρήματος, μιζών και θαλασσοδανείων, την ώρα που 1,5 εκατ. συνάνθρωποί μας έχασαν τις δουλειές τους στα τέσσερα πέτρινα χρόνια εφαρμογής του ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, του ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ, της δημοσιονομικής προσαρμογής δια της ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗΣ που επέλεξε να εφαρμόσει κατ’ αρχήν  η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει κατόπιν πιέσεων της Γερμανικής Ευρώπης να εφαρμόζει η συγκυβέρνηση ακόμη και σήμερα , έρχεται η  κυνική απάντηση του Επιτρόπου Οικονομικών της Ευρώπης κ. ΟΛΙ ΡΕΝ  ότι “ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ η ΕΛΛΑΔΑ και ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ για να ΣΩΘΟΥΝ οι άλλες χώρες της Ευρώπης και οι Τράπεζες τους.” 


Δυστυχώς η δήλωση αυτή, αποτελεί ακόμη μια ΔΙΚΑΙΩΣΗ όλων όσων έχουμε καταγγείλει σ’ αυτά τα χρόνια της “KΡΙΣΗΣ”, αφήνει έκθετους αυτούς που επιμένουν ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος και προκλητικά παραδέχονται ότι  “Η Ελλάδα έχασε βιοτικό επίπεδο που δεν έχει χάσει κανένας λαός από τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο μέχρι σήμερα και αυτό το … πέτυχε με την “βοήθεια” των εταίρων της”!!!

Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει άλλος δρόμος…Είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται αλλαγή πολιτικής άμεσα…   Είναι μονόδρομος η ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας, της εθνικής μας ανεξαρτησίας, της ανάτασης της κοινωνίας και της οικονομίας με πολιτικές ανάπτυξης, κοινωνικής πολιτικής και δικαιοσύνης. Είναι δικαίωμα των Ελλήνων να έχουν ΕΛΠΙΔΑ και υποχρέωση της συγκυβέρνησης να απαιτήσει ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ…

Άλλωστε κάποιοι απ’ αυτούς που σήμερα έχουν την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας ήταν οι πρώτοι που έδειξαν αυτόν τον δρόμο πριν την ψήφιση του 2ου μνημονίου. 

Τους εαυτούς τους μπορούν να τους ακυρώνουν εάν θέλουν. Την ύπαρξη όμως του πραγματικού δρόμου εξόδου από την κρίση δεν μπορούν να την ακυρώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.