COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΙΡΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Συνεχίζει ακάθεκτος ο υπουργός Υγείας τους διορισμούς κομματικών νεολαίων ως διοικητές σε νοσοκομεία της Πελοποννήσου, παρά τις πολιτικές και κοινωνικές αντιδράσεις που σημειώθηκαν για προηγούμενες περιπτώσεις. 
Πέρα από το κραυγαλέο σκάνδαλο κομματισμού και ευνοιοκρατίας από μία κυβέρνηση η οποία επαίρεται ότι τάχα εργάζεται για τη δήθεν αναμόρφωση του κράτους και της Δημόσιας Διοίκησης, τονίζουμε ότι από εδώ και στο εξής ο κ. Γεωργιάδης προσωπικά αλλά και ο πολιτικός προϊστάμενός του κ. Σαμαράς βαρύνονται με όλες τις δυνατές ευθύνες για το γεγονός ότι η υγεία και η ζωή των Πελοποννήσιων και των παιδιών τους βρίσκονται πλέον στα χέρια ανθρώπων, οι οποίοι όσο και αν ψάξει κανείς στο σύντομο βιογραφικό τους, εντοπίζει κυρίως κομματική παρουσία και δράση στη νεολαία, παρά όλες εκείνες τις ιδιαίτερης ή σπουδαίας σημασίας ακαδημαϊκές και επαγγελματικές εμπειρίες ή επιτυχίες στο χώρο της Υγείας ή αλλού, οι οποίες θα δικαιολογούσαν την τοποθέτησή τους στις συγκεκριμένες θέσεις.

Η κυβέρνηση και οι υπουργοί της έχουν επανειλλημμένως στιγματιστεί για την αήθεια, την ανευθυνότητα και την υποκρισία που χαρακτηρίζουν τα κριτήρια των πολιτικών επιλογών τους, αλλά σε ότι αφορά τη ζωή και την υγεία των πολιτών δεν  υπάρχει  περιθώριο για κομματικά ρουσφέτια και παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.